Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar Games Websitesini İki Yeni Görselle Güncelledi, Yeni Bir Oyun ile İlgili Olabilir

Rockstar Games, yeni bir oyun duyurusu hazırlığında olabilir.
 
Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption geliştiricisi resmi websitesini iki yeni görselle birlikte güncelledi.
 
İlk görsel şirketin logosu ile birlikte şöyle bir yazı içeriyor. "Hayalleri öldürmek. Ümitleri öldürmek. Doğruya karşı savaşmak ve zayıflığa karşı zorbalık yapmak. Neyin yanlış gittiğini neden bana anlatmıyorsun?"  
 
Bu slogan daha önce de Rockstar Games tarafından kullanılmış ve websitesinde bulunmuştu. 
 
 
 
İkinci görselde ise şirketin logosuna sarılmış altından kadın bir android var. Yanında da şampanya şişesi var. Bu görsel ile şirketin daha önceki oyunları arasında bir bağlantı yok gibi görünüyor.
 
 
 
Rockstar Games, resmi duyurulardan önce bu tarz ipuçları vermeyi seviyor. En sonra Red Dead Redemption 2'yi duyurmadan önce sosyal medya hesapları üzerinden kırmızı renk görseller paylaşmışlardı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 3'ün Yeni Ücretli İçeriği Duyuruldu Frictional Games "I am Tasi" Teaser Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

2.3.2020 18:02:19

0
Anlamadığın şey üç oyunun daha çok sevilmesi falan değil. Ben diyorum ki 3, Vice City, San Andreas aynı grafik motoruyla yapılsa da çok farklı oyunlar. (Sevilmesi konusunda istatistiği yabancı forumları ve Reddit’i falan takip ederek kendin de çıkarabilirsin ama konu o değil.) Sen diyorsun ki bunların grafikleri ve animasyonları aynı, dolayısıyla aynı oyunlar ve dlc gibiler.

Umit_22

2.3.2020 09:52:24

0
Sen subjektif bir olayı genel gibi konuşuyorsun. Neymiş o üç oyunu herkes çok daha severmiş. Kime göre neye göre. Nerde istatistik. Ben açıkça sevmiyorum senin bahsettiğin tarzda bir olayı. Ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun yazdıklarımı. Başka açıklaması yok.

Jack Rabbit Slims

2.3.2020 09:31:13

0
Sen gerçekten anlamıyorsun, ben sana ne diyorum sen hala grafik de grafik diye sayıklıyorsun. Anladık senin için oyun = grafik ve teknik detaylar. Boşuna uzatmamıza gerek yok konuyu.

Umit_22

2.3.2020 01:31:55

0
Ya arkadaş gta 3 ün alt yapısı ile geliştirilmiştir diğer iki oyun. Gta 3 teki karekter ile san andreasın baş karekterinin modellemesi bile aynı ya. Google gir bak. Üç oyunun üç karekteride aynı karton grafik tasarım ile geliştirilmiş. Sonra git gta 4 ün baş karekterinin modellemesine bak, animasyonlarına bak. Karşılaştırma yap. O zamanlar gta nın rakibi olmadığı için tabiki diğer iki oyun DLC dir benim gözümde. Mafia 1 in bile yüz animasyonu gta san andreastan daha iyi anasını satayım. Oyun iki sene önce çıkmış hemde. Neden bahsediyorsunuz. Gta nın alternatifi olmadığı için ne yapsa size güzel geliyor o yıllar. Günümüzde Nba 2k16 ile nba 2k20 arasında bile bir fark yok. Çünkü nba 2k serisi ile karşılaştıracağın bir rakip yok. Tamamen 2k in insafına kaldı oyuncular. Adam akıllı yenilik, geliştirme vs istiyor isen bunun geliştirne süresi belli. Bir sene sonra çıkan oyun DLC dir. Kimse kimseyi kandırmasın. Gta 4 liberty city DLCsini iki sene sonra farklı bir şehirde yapılıp ayrı oyun olarak çıksa ona DLC demezdiniz o zaman. Gta 3, gta vice city, gta san Andreas oyunları birbirinin aynısı. Bu üç oyunu mobile çıkardılar ama gta 4 mobile çıkmadı. Hiç düşündün mü acaba niye çıkmadı?

BSC Misafiri

1.3.2020 23:31:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: deadlight54 Ciddi ciddi Ubisoft ile Rockstar’ın kıyaslandığını mı görecekti bu gözler. Neymiş Ubisoft 8 senede oyun yaparsa her yeri iyice doldururmuş, tabi canım tabi her yere aynı sıkıcı bomboş yan etkinlikleri koyar, bunun adı da “haritayı doldurmak” olur Hiç güleceğim yoktu be, eyvallah iyi güldürdünüz. Ulan Ubisoft’un nasıl bir firma olduğunu bilmesek inanacağım şu sözlerinize. Ayrıca da ubisoft’tan bahsediyoruz lütfen, adamlar 2 sene oyun yapmadan duramıyor
Ubisoft oyun yapma konusunda çok daha fazla üretken, Her yıl 2-3 tane oyun çıkaran firmaya 8 sene versen, İnanılmaz bir oyun yapabilir..Ubisoft'u neden küçümsüyorsun, Çok büyük bir firmadır, Oyunları 4 4'lük değildir ama kötüde değillerdir, Adamlar aynı yılda birkaç tane kötü olmayan oyun yapabiliyor, Bu firmanın gücünü gösterir..Bu adamlara 8 değil 5 yıl versen süper bir oyun ortaya çıkarırlar..Kusura bakmayında Rockstar'ı fazla büyütüyorsunuz..Ubisoft küçük yeteneksiz bir firmamı demeye çalışıyorsunuz? Eğer öyleyse asıl komik olan sizsiniz..Herşey ortada, Matematik denilen birşey var..Adamlar bildiğin oyun fabrikası..

BSC Misafiri

1.3.2020 23:30:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Ubisoft 8 senede oyun yapsa şu Rdr 2'nin haritasından üç tane daha yapar dolu dolu doldurur birde oraları. Adamlar resmen Gta V'le iki nesil geçirdiler. Bunu EA, Ubisoft yapsa buralarda sabah akşam topa tutarlardı.
Valla Gta 5 ile Ps5 nesilinide görecekler gibi..

Jack Rabbit Slims

1.3.2020 20:58:04

+1
Ciddi ciddi Vice City ve San Andreas senin gözünde GTA 3'ün dlcleri seviyesinde oyunlar mı? Önceki mesajımda 10 yıl derken aralığı geniş vermişim, son 7 yıl diyorum o zaman. Yani şu GTA V ve RDR 2'den ibaret son 7 yıl.

Guest-AEF248198

1.3.2020 18:05:03

0
Evet online kısmını da işin içine katarsak geliştirme süreçleri uzadıkça uzuyor ama bence bu bahane değil. L.A Noire oyunu nerede mesela? Bu firmada Ubisoft gibi bazı serilerin başını yemeye başladı bu adamlar yüzünden güzelim Max Payne oyunu bile göremeyeceğiz. İnsanlar zamanla tepkilerini artıracaktır verilen krediler bir bir erimeye başlıyor.

deadlight54

1.3.2020 17:57:27

0
Evet Mutlak Sıfır senden o kadar çekiniyorum ki, yorumunu bile alıntılamıyorum Kimseden çekindiğim filan yok. Benim lafım sadece sana değildi genel olarak değindim, kimsenin kullanıcı adını filan yazmadım dikkat edersen. Bak şunu anlıyorum, Rockstar bu nesil üretkenlik anlamında tembelce davrandılar ve online furyasına kendilerini çok kaptırdılar bunlara kabulüm ama şunu unutmamak gerek, bu adamlar nicelikten çok niteliğe önem verdiler. Adamlar robot değil ki anasını satayım, bir düğmeye basınca GTA, bir düğmeye basınca RD çıksın. CDPR örneğine katılabilirim benim gözümde Rockstar kadar kaliteli bir stüdyodur, şu zamana kadar kötü çıkan oyunu olmamıştır. Üretkenlik anlamında Rockstar’dan benim gözümde de çok daha iyidir ama her iki firmanın çalışma kültürü ve geliştirme süreçleri farklı. Bir detayı daha yazayım, CDPR herhangi bir online oyunla uğraşmıyor, onlar sadece tek kişilik RPG yapıyorlar ve bu sayede üretkenlik anlamında Rockstar’dan daha iyi iş çıkarıyorlar. Rockstar ise öyle değil, onlar hem tek kişilik hem de online kısımla uğraşıyorlar ve bu durumda devamı beklenen oyunların geliştirilmesini çıkmaza sokuyor veya sürecin uzamasına sebep oluyor. Tabi online’dan milyarlarca dolar kazandıkları için online kısmı komple çöpe atamıyorlar.

Guest-AEF248198

1.3.2020 15:22:38

0
Cevabın bana ama alıntı yapmıyorsun o kadar çekinme kardeş insan yemiyoruz burada. Ubisoft bir örnekti sadece 6-7 senede hangi firma oyun yaparsa yapsın mutlaka çok iyi şeyler çıkarabilirdi ama onun yerine orada sadece Ubisoft ismini gördüğün için Ubisfot'la karşılaştırdığımızı sanıyorsun. Önce okuduğunu bir anla sonra sallamaya devam edersin. Dur sana Cd Projekt Red firmasından bir örnek vereyim Witcher 2'nin çıkış tarihi 2011, Witcher 3'ün çıkış tarihi ise 2015. Witcher 3 oyun dünyasını Gta V'den daha çok sallamıştır. Öyle büyük bir haritada yapılacak yüzlerce içerik var birde. Bunun üstüne yetinmeyip 3 tane de genişleme paketi getirdiler. Şimdi birde beklediğimiz Cyberpunk 2077 var o da bu sene içinde çıkarsa 5 sene yapıyor. Witcher 3 artı 3 tane genişleme paketi ve Cyberpunk 2077. Üstelik bu firmanın oyunu Rockstar oyunları kadar da çok satmıyor, üstelik Rockstar kadar da uzunca bir geçmişe de sahip değil. Eleştirin kardeş eleştirin faydasını görürsünüz böyle oldukça bir 7 sene daha Gta beklersin. Max Payne, Bully, Midnight, Manhunt oyunlarını da saymıyorum daha onları da tozlu raflara attılar.

Umit_22

1.3.2020 04:41:33

0
Ben oynamam öyle olsa. Senin dediğine DLC deniyor. Hitman in son oyununu o yüzden almıyorum zaten. Hem rockstar stüdyosu sadece gta yapmıyor. Red Dead Redemption 2010, L. A. Noire 2011, Max Payne 3 2012, Gta V 2013, Red Dead Redemption 2 2017 yılında çıkış yapmış. 10 senede 5 oyun. Yani 2 senede bir oyun çıkarmış. Daha ne yapsınlar. Ayda bir DLC gibi oyun mu çıkarsınlar. 2010 2020 senesi bence daha iyi geçmiş. Gta Online tek başına diğer Gta serilerinden kat be kat güzel bir şey. Hala daha gta 5in çok satmasının sebebi online modu yüzündendir. Tek kişilik modu yüzünden değil.

Jack Rabbit Slims

1.3.2020 00:03:07

+1
Grafikleri hemen hemen aynı olsa ne olacak üçü de birbirinden o kadar farklı oyunlar ki. Biz Rockstar iki senede bir oyun çıkarsın, iki senede bir grafiksel devrim falan mı yapsın diyoruz? Yarın RDR 2’nin birebir aynı grafikleriyle RDR 3 tanıtılsın 2021 için burun kıvıracak biri var mı? Gerçek oyunculara sorsan hemen hemen hepsi GTA 3 - Vice City - San Andreas dönemini tercih eder Rockstar’ın şu 10 yılına.

Guest-0CCF51958

29.2.2020 22:33:49

0
Sevdiğim insanı böylesine beklemem ama Rockstar'ın yeni bir oyununu senelerce beklerim. Sevdiğimi beklemedim yeni GTA beklediğim kadar.

deadlight54

29.2.2020 18:09:01

+1
Ciddi ciddi Ubisoft ile Rockstar’ın kıyaslandığını mı görecekti bu gözler. Neymiş Ubisoft 8 senede oyun yaparsa her yeri iyice doldururmuş, tabi canım tabi her yere aynı sıkıcı bomboş yan etkinlikleri koyar, bunun adı da “haritayı doldurmak” olur Hiç güleceğim yoktu be, eyvallah iyi güldürdünüz. Ulan Ubisoft’un nasıl bir firma olduğunu bilmesek inanacağım şu sözlerinize. Ayrıca da ubisoft’tan bahsediyoruz lütfen, adamlar 2 sene oyun yapmadan duramıyor

Guest-AEF248198

29.2.2020 14:44:56

0
Ubisoft 8 senede oyun yapsa şu Rdr 2'nin haritasından üç tane daha yapar dolu dolu doldurur birde oraları. Adamlar resmen Gta V'le iki nesil geçirdiler. Bunu EA, Ubisoft yapsa buralarda sabah akşam topa tutarlardı.

BSC Misafiri

29.2.2020 11:24:06

0
altın robot kadın nedense bana GTA IV deki Yusuf Amir i anımsattı bilenler bilir bu adam dubailiydi şatafata çok düşkündü telefonundan tut silahına arabasına helikopterine kadar herşeyi altındı gelişen teknolojide Yusuf amiri GTA VI da kendine altından bir kadın sevgili yapmış olarak görebiliriz

BSC Misafiri

29.2.2020 11:23:30

0
Ubisoft'ta 8 senede oyun yapsa çok kaliteli yapar..Rockstarin bu nesilde iki oyun çıkarması gerekirdi, Gerçekten çok hantal bir firma...Ps3 nesilinde çok iyi çalıştılar..Ben ayrıca Rdr 2'nin 8 yılın karşılığını verdigini düşünmüyorum, Gözümde ilk oyunun daha detaylısıdır sadece...Benim için o oyun dönemine göre daha etkileyiciydi..

Umit_22

29.2.2020 02:49:03

+3
Gta vice city ı çıktığı sene oynadım. O zamanlar için iyi oyunlardı ama yenilik olarak adam akıllı bir şey sunmuyorlardı her seride. Aç bak bakalım hacı görüceksin üç oyunda aynı karton adam grafiklerin. Hikaye olarak gta vice city güzeldir. Neden güzeldir biliyor musun? Çünkü senaryosu ve mekanları Al Pacino nun Scarface ile Carlitonun Yolu filminden alınmadır. Orijinal felan değildir. Yani hazır senaryo ve mekan olduğu için oyun yapımı süreside kısa olur. Tommy Vercetti Al Pacino dur. Avukat ise Sean Penn dır. Carlitonun Yolu filminin David Kleinfeld(Sean Penn) karekterini almışlar, Ken Rosenberg yapmışlar. https://tr.pinterest.com/pin/442056519656252654/ Dünkü bebe değiliz biz. Benimde en sevdiğim oyun gta vice citydir. O da karekterleri ve hikayesi yüzünden. Yukarida gördüğün gibi bunun sebebidw iki baba filmin oyun versiyonu olmasıdır. Gta 3, gta vice city, gta san andreas, bu üç oyunda birbirinin aynısı. Tabi ki bir iki senede bir çıkar. Su oyun daha güzel bu oyun daha kötü diye bir şey söylemedim ben. Ne alaka anket felan. Okuduğunu anlamıyor musun sen. Dedim ki üç oyunda birbirinin aynısı çünkü aynı altyapı ile yapıldılar. O yüzden bir iki sene arayla çıktılar. Gta 4 bambaşka bir seviyede olduğu için gta 3 ile arasında 7 sene var. Rockstar aynı grafiklerle iki senede bir oyun çıkaracağına artık 6, 7 yılda bir çıkarıyor. Ama tam çıkarıyor. Değişen şey bu.

Guest-AEF248198

29.2.2020 02:09:51

0
Gta 3, Vice City, San Andreas oynadığım en iyi Gta oyunlarıydı Gta 4'den de Gta V'den de daha iyiler. Git forumda anket aç bu oyunlarla ilgili bak bakalım insanlar hangi oyuna oy verecekler. Birde biz dünkü çocuk gibiymişiz gibi konuşmanız bitiriyor. Muhtemelen buradakilerin çoğu daha küçük yaşlarsayken biz internet kafelerde Half Life oynuyorduk. O yüzden bu tip yorumlarınızı kendinize saklayın.

Umit_22

29.2.2020 02:03:28

+1
Gta 3 2001, gta vice city 2002, gta san Andrea 2004 yılında çıktı. Dikkatini çekerim bu üç oyunda grafikleri hemen hemen aynı. Sonraki çıkanların hepsi öncekinin hafif cilalanmış hali. Gta 4 ise bambaşka grafik ve dinamikler ile geldi. Sene 2008. Yani gta 3 ile gta 4 arasında 7 sene var. Assassin's Creed serisi her iki senede bir çıkıyor. Ona da şikayet ediyorlar. Hepsi birbirine benziyor diye. Ciddi yenilik görmek istiyorsan süre belli. Eskidende böyleydi şimdi de böyle. Değişen bir şey yok yani.

by_endless

28.2.2020 21:33:57

+1
Ya bir oyunun yapımı da 8 senede çıkarılırken azıcık eleştirelim ya. Normal mi abi 8 sene? Başlarım kalitesine açık dünya oyun yapma hikayeli lineer orta seviye kaliteli bir iş çıkar o da olumlu yani.

BSC Misafiri

28.2.2020 20:47:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: deadlight54 İlk görseli görünce aklıma, yıllardır sesi çıkmayan Agent oyunu geldi. Bir diğer tahminim ise Bully’nin devam oyunu. “zorbalığa karşı savaşmak” cümlesi aklıma direkt Bully’i getirdi. Tabi yepyeni bir IP’de olabilir, bekleyip görelim.
Harbi ha hocam.. Yılaaardır Agent oyunundan ses yok..

BSC Misafiri

28.2.2020 20:47:10

+1
R* kredisi vb pek harcağını sanmıyorum.Ha evet Gta V’nin bu kadar satmasıyla yavaşladılar orası doğrudur lakin adamlar yapınca tam yapıyor.RDR2 deki detay seviyesidir her şeyiyle mükemmeldi.(Konsol versiyonu adına konuşuyorum PC de sıkıntılı vb gelicek cevaplar için söyleyeyim) Üstelik R* kadar iyi açık dünya yapabilen tek bir firma var o da CD Project Red,yani R*’ın pek korkacak bir durumu yok.Zamanında RDR2 ertelendiğinde Ubisoft sevindiğine dair vb açıklama yapmıştı hatta.

Jack Rabbit Slims

28.2.2020 18:59:32

0
Haberde bahsedilmemiş ama ilk görselde “Bullying” ibaresi geçiyor zaten.

Guest-AEF248198

28.2.2020 18:41:11

0
Hocam o bir Max Payne oyunu değil sadece ortalama bir aksiyon oyunuydu.

porsux

28.2.2020 18:27:17

0
Kötü bir oyun değildi bence ama kesinlikle Max Payne isminin ağırlığını kaldırabilecek bir yapımda değildi. Genede 100 defa GTA V'e, 1000 defa da RDR 2'ye yeğlerim. En azından Çin işkencesi çektirmiyordu oynarken. Aslında ana amacının sadece çok satmak olduğunu düşünmediğim yapımcılar varlar ama reklamlama öyle önemli bir olayki işte, ağızlarıyla kuş tutsalar bazen olmuyor. Frictional, Playdead, Amanita Design ilk aklıma gelenler.

Berkayselcuk

28.2.2020 18:19:49

0
Cyberpunk bi oyun yapsalar ne harika olur ya. Ama gerçekten karanlık bi atmosferi olan bir oyun olsa.

Antikaruh

28.2.2020 18:11:01

+10
8 yıl sonra görüşürüz, anca çıkar

Guest-AEF248198

28.2.2020 18:09:55

0
Hocam Max Payne 3'ü de çok iyi yapamadılar zaten. Sen kalk kasvetli atmosferi ve ağır dram içeren oyunu al git onları Brezilya çetelerine bağla. Oyun dünyasının şu an tek firması Cd Projekt Red'dir. Onun dışında kalan çoğu yapımcı "oyunum ne kadar çok satarsa o kadar iyidir" kafasıyla davranıyor.

porsux

28.2.2020 18:05:05

+2
Bana göre son dönemlerde oyun yapmakta oldukça başarısız bir firma. Bildiğimiz anlamıyla video oyun kavramının içini doldurabilecek oyunları son dönemde çıkmadı. Ortam yaratmak, grafik kasmak benim için pek birşey ifade etmiyor, Rockstar'ın yarattığı hikayeler beni ikna edemiyor. Aslında bu yeni değil, çok eskiden beri bu alışkanlığını koruyorlar. Bir ruhsuzluk, amaçsızlık hissediyorum oyunlarında sürekli. Arada istisna şeyler çıkmıyor değil, mesela Manhunt beni dünyasına bağlamıştı, çok etkileyici bir oyundu. Ama abartıldığını düşündüğüm diğer Rockstar oyunları kadar ilgi görmedi.

Guest-AEF248198

28.2.2020 17:50:33

+1
Adamlar 6-7 senede tek bir tane oyun yaptılar. Gta V'i sayma onu cilalayıp yeni nesile getirdiler. 6-7 senede yaptıkları oyunda bir zahmet kaliteli olsun.

NOR0C

28.2.2020 17:34:05

0
Şu zamana kadar aldığım en güzel haber. ''Android hatun'' ile ''Şarap'' hmm :)

Sarohan

28.2.2020 17:27:27

+1
Take-two baskısı haberlerinin neticesinde umarım rockstar eskisine nazaran daha sık ve kalitesi düşmüş oyunlar çıkarmaz.

RocK__StaR

28.2.2020 17:26:01

+2
Rockstar games oyuncuların nelerden hoşlandığını iyi biliyor şahsen rdr 2 yi oynadıktan sonra diğer oyunlar bana kalitesiz gelmeye başlamıştı tabi bir süre sonra bu etki geçti yeni oyunlarından beklentim yüksek

İdrak İstimlak

28.2.2020 17:17:04

+6
Yeni nesil sabırsız oyuncuları anlamak zor, onlar her yıl, olmadı iki yılda bir oyun istiyor. Tabii alışmışlar Assasins Creed tarzındaki kıl, tüy toplama, harita açma oyunlarına. Kriter bu olunca, beklenti de düşük oluyor haliyle. Oyunun kaliteli bir yapım olabilmesi için uzun bir çalışma süreci gerekiyor, bu yüzden uzun süreli yapım dönemleri normal hale geliyor. Firmaların piyasanın doyum noktasını beklemesi de gayet normal, adamlar karlarını maksimize etmeden, yeni yapımlarını, ürünlerini piyasaya sürmeyecektir. Öyle üç-beş anlamayan tipin isteklerine bakacak değiller, satıyor ve kendine müşteri buluyorsa tabii ki bekleyecekler, sonuçta babalarının hayrına yapmıyorlar bu işi. Forum köşelerinde bağırıp, çağırıp, trip atarak artislik yapan üç-beş oyuncuya bakıp oyun yapmazlar.

HIGHER

28.2.2020 16:55:18

0
Dan Houser ayrıldı bakalım nolacak, bu yapacakları oyunda farkı görebiliriz tahminimce.

Guest-AEF248198

28.2.2020 16:53:15

+5
Eski nesildeki Gta V'i cilalayıp yeni nesilde satıyor, hikayesi Gta IV'den çok daha kötü, bu oyunun çok satmasından ötürü adamlar yeni oyun yapma konusunda çok yavaş ağır davranıyorlar. Bir sürü güzel oyunu attılar tozlu raflara, şu Max Payne oyunu da bunların eline geçti ya artık onu da Bully, Midnight gibi unutabiliriz. Dikkat etsinler de Bethesda gibi olmasınlar sonra.

HIGHER

28.2.2020 16:44:24

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bak bunu bilmiyordum yav gerçekten mi? Yapma yav! Kardeş adamların çıkarttığı Gta V halen daha en çok satan listelerinde oyun yapma gereği duymuyorlar. Birde Pc'ye çıkan Rdr 2'nin Steam'den aldığı eleştiriler de ortada. Neden her zaman böyle bir yorum okuduğunuz da firmayı savunma gereği duyuyorsunuz? Ubisoft oyunlarına yönelecekmişiz, sana ne kardeş benim ne eleştirdiğim neye yöneleceğimden. Ps4, Xbox One neslinde yeni Gta oynayamadık bu eleştirilecek bir durumdur ben eski nesildeki Gta oyununu oynamak istemiyorum, eminim benim gibi düşünen milyonlarca oyuncu vardır.
O yorumu yazarken bunları belirtmen gerekiyor bence. Evet Online'dan da çok para kazandığı için pek eskisi gibi değiller, Valve de böyle.

Guest-AEF248198

28.2.2020 16:37:30

+4
Bak bunu bilmiyordum yav gerçekten mi? Yapma yav! Kardeş adamların çıkarttığı Gta V halen daha en çok satan listelerinde oyun yapma gereği duymuyorlar. Birde Pc'ye çıkan Rdr 2'nin Steam'den aldığı eleştiriler de ortada. Neden her zaman böyle bir yorum okuduğunuz da firmayı savunma gereği duyuyorsunuz? Ubisoft oyunlarına yönelecekmişiz, sana ne kardeş benim ne eleştirdiğim neye yöneleceğimden. Ps4, Xbox One neslinde yeni Gta oynayamadık bu eleştirilecek bir durumdur ben eski nesildeki Gta oyununu oynamak istemiyorum, eminim benim gibi düşünen milyonlarca oyuncu vardır.

HIGHER

28.2.2020 16:33:22

+7
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır PS3 ve Xbox 360'a çıkardıkları Gta V'i Ps4 ve Xbox One'a getirdiler adamlar resmen çok sattıkları için yeni Gta yapmadılar, aradan bilmem kaç sene geçti Rdr 2 yaptılar o kadar. Bu firmada kredisini harcamaya başladı artık, piyasa 10 sene önceki gibi sayın Rockstar açık dünyayı bir tek sen yapmıyorsun bence bazı şeylerini gözden geçir.
Artık oyun yapmak o kadar kısa sürmüyor, grafikler geliştiği için animasyonlar vs. daha iyi yapmak gerekiyor, bu da daha fazla zaman alıyor. Beğenmediyse ubisoft oyunlarına yönel derim.

HIGHER

28.2.2020 16:31:31

+5
quote:

Orjinalden alıntı: deadlight54 İlk görseli görünce aklıma, yıllardır sesi çıkmayan Agent oyunu geldi. Bir diğer tahminim ise Bully’nin devam oyunu. “zorbalığa karşı savaşmak” cümlesi aklıma direkt Bully’i getirdi. Tabi yepyeni bir IP’de olabilir, bekleyip görelim.
Agent isim haklarını yenilemedi Rockstar, başka bir oyun kesin.

Guest-AEF248198

28.2.2020 16:29:44

0
PS3 ve Xbox 360'a çıkardıkları Gta V'i Ps4 ve Xbox One'a getirdiler adamlar resmen çok sattıkları için yeni Gta yapmadılar, aradan bilmem kaç sene geçti Rdr 2 yaptılar o kadar. Bu firmada kredisini harcamaya başladı artık, piyasa 10 sene önceki gibi sayın Rockstar açık dünyayı bir tek sen yapmıyorsun bence bazı şeylerini gözden geçir.

mondiyo

28.2.2020 16:23:23

+1
bi cyperpunk oyunu gelse iyi olur rockstar dan da

deadlight54

28.2.2020 16:16:35

+4
İlk görseli görünce aklıma, yıllardır sesi çıkmayan Agent oyunu geldi. Bir diğer tahminim ise Bully’nin devam oyunu. “zayıflığa karşı zorbalık yapmak” cümlesi aklıma direkt Bully’i getirdi. Tabi yepyeni bir IP’de olabilir, bekleyip görelim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız