Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar Games Corona Virüsü Sebebiyle Evden Çalışma Kararı Aldı

 
Grand Theft Auto ve Red Dead serisi geliştiricisi Rockstar Games, corona virüsü sebebiyle tüm ofis ve stüdyolarındaki çalışanlarının bir süreliğine işlerine evden devam edeceklerini duyurdu.

Rockstar Games tarafından belirtilene göre, geliştirici ekipler çalışmalarına minimum aksama ile devam edecek ve online oyunlar her zaman olduğu gibi desteklenecek.
 
"Dünya genelindeki ekiplerimiz ile önemli bir araştırma yaptıktan sonra, tüm stüdyolarımızda uzaktan çalışma çözümlerine başvurduk. Ekiplerimizin çalışmalarına minimum aksama ile devam edecekleri konusunda gerekli donanıma sahip olduğumuzdan eminiz."
 
"Online oyunlarımız her zaman olduğu gibi çalışmaya devam edecek ve tüm destek ekiplerimiz de oyuncularımız için açık kalacak. Çalışanlarımızın ve onların ailelerinin sağlığı ve emniyeti bizim önceliğimiz ve durum geliştikçe uygulanan yöntemlere adapte olmaya devam edeceğiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz ve bu olağan dışı zamanda size ve ailenize sağlık dileriz." 
 
Rockstar Games'ten önce Microsoft, Bungie, Electronic Arts ve Ankara merkezli TaleWorlds Entertainment da corona virüsü sebebiyle işleri evden yürütme kararı aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Void Bastards PS4 ve Switch için Derecelendirildi Steam 20 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısını Gördü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

16.3.2020 14:15:22

+2
Söny fanboy’u hocam ne bekliyordun ki bunlardan.

BSC Misafiri

16.3.2020 10:49:27

+7
quote:

Orjinalden alıntı: Perro_De_Levantamiento Valla ben anlamam, ben Allah izin verirse 29 Mayısta o oyunun kutusunu elimde görecem arkadaş. Başka yolu yok. Kim hastanelik olmuş kimi almışlar bilmem ben. Aynı haberler Rdr 2 içinde çıkmıştı. Taş gibi oyun oynadık. Kimsenin kafasına silah dayamıyorlar çalışacaksın diye bu yüzyılda.
ne kadar cahil ve bencil bir yorum.

Persona_6

16.3.2020 00:29:12

+1
Valla ben anlamam, ben Allah izin verirse 29 Mayısta o oyunun kutusunu elimde görecem arkadaş. Başka yolu yok. Kim hastanelik olmuş kimi almışlar bilmem ben. Aynı haberler Rdr 2 içinde çıkmıştı. Taş gibi oyun oynadık. Kimsenin kafasına silah dayamıyorlar çalışacaksın diye bu yüzyılda.

Metal-Gear

16.3.2020 00:02:57

+2
Aynen milleti hastanelik etmişler çalıştıra çalıştıra. Hadi o bir kenara insanlar artık işi bırakınca onların yerine film sektöründen gelme animatörleri işe almışlar. Onlarda filmlerdeki CGI sahnelere animasyon yaptıkları için bilgisayar oyunlarına nasıl animasyon optimize edilir sadece teorik olarak biliyorlarmış. Bu sefer onlarda yabancı oldukları bir tekniğe adapte olana kadar fazladan zaman kaybı yaşanmış. Oyun sektöründe animasyon tecrübesi olan mevcut çalışanlarla devam etseler erteleme almazmış halbuki. Gerizekalılar fazla mesai yaptırınca erken biteceğini düşünecek kadar nasıl acemi davranmışlar anlamadım. Sen elindeki profesyonelleri hastanelik edersen işin bitmez tabi aksine daha beter uzar.

Persona_6

15.3.2020 23:55:39

0
Fazla mesaiyi mi diyorsun?

Metal-Gear

15.3.2020 23:43:04

0
Kardeş TLOU 2'nin ertelenmesinin tam olarak nedenini biliyor musun? Ben Naughty Dog'dan soğudum öğrenince.

Persona_6

15.3.2020 22:25:18

0
GTA 6 planandan 1 yıl daha geç çıkacak kesin. Her firma bu kararı alıcak gibi. 2020 Goty The Last of Us Part 2 ertelenmese bari.

Press a Key

15.3.2020 22:19:47

0
Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, bu şekilde sağlıklı bir çalışma süreci gerçekleştirilemez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız