Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League Switch'e Geliyor

 
 
   Rocket League bu tatil sezonunda Switch'e geliyor, geliştirici Psyonix Nintendo'nun E3 2017 basın konferansı esnasında duyurdu.
 
   Oyunun Switch sürümü farklı özelleştirmeler, oyun için savaş ürünleri ve cross-platform play (Xbox One, Windows 10 ve Steam) özelliklerini içerecek. 
 

Futbol ve sürüş keyfi bir kez daha dört gözle beklediğiniz, fizik tabanlı, çok oyuncu odaklı Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars'ın devam oyununda buluştu! Devasa turbolar ile donatılmış envai çeşit araçtan istediğinizi seçip, parmak ısırtan havadan goller atıp, oyunun gidişatını çevirecek olağanüstü kurtarışlar yapın!  

 
   Rocket League şu anda PS4, Xbox One, PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
   Switch sürümü duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
The Legend of Zelda: Breath of the Wild için Yeni Eklenti Paketi Duyuruldu Nintendo E3: Xenoblade 2, Kirby, Yoshi, Fire Emblem Warriors
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2017 13:08:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: alsndnz pokemon stars olmama ihtimali yuksek cunku yeni tasarimcilar ariyorlardi yeni nesile gecilebilir
Olabilir, yalnız tasarımcı konusunda Nintendo oyunlarında artık Unreal Engine 4 kullandığı için yeni grafik motoru konusunda uzman arayabilirler. Pokemon Stars dememin en büyük sebebi, 7-8 ay önce Mario Rabbids Kingdom Battle, Beyond G&E 2, Splatoon 2 gibi söylentilerin gerçekleşip tek gerçekleşmeyenin Pokemon Stars olmasıydı. Ayrıca Metroid Prime 4'ü Retro Studios değilde yapımcı için oluşturulan yeni bir stüdyo ile geliştirildiği duyuruldu ve 3 yıldır Retro Studios'un geliştirdiği oyunda daha duyurulmadı.

alsndnz

14.6.2017 01:49:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bence de rahatlıkla E3'ün en iyisi Nintendo sonra Ubisoft'tu. Sony'nin 1. parti oyunlarının kalitesine diyecek laf tabii ki yok ancak ben sürpriz duyurular açısından değerlendiriyorum. 10 yıl sonra Metroid Prime 4 duyurulduğu gibi 2D sürümü de 3DS için tanıtıldı. Pokemon başlı başına efsanedir ve gelecek yıl E3'ünü düşünürsek Pokemon Stars, Metroid Prime 4, Pikmin, Super Smash Bros, Fire Emblem, Shin Megami Tensei V, Muhtemelen Mario Kart 9 ve Platinum Games'in geliştirdiği Switch oyunu ve fazlası duyurulacaktır. Hali hazırda Chrono Trigger gibi efsane bir oyunun yapımcısı Switch'e oyun geliştirdiğini aylar önce açıklamıştı. O yüzden rakiplerdeki serilerin çoğunun çıkmış olduğuna bakarak bile gelecek senenin E3 kazananı yine Nintendo olacak gibi duruyor.
pokemon stars olmama ihtimali yuksek cunku yeni tasarimcilar ariyorlardi yeni nesile gecilebilir

BSC Misafiri

14.6.2017 00:50:58

0
Bence de rahatlıkla E3'ün en iyisi Nintendo sonra Ubisoft'tu. Sony'nin 1. parti oyunlarının kalitesine diyecek laf tabii ki yok ancak ben sürpriz duyurular açısından değerlendiriyorum. 10 yıl sonra Metroid Prime 4 duyurulduğu gibi 2D sürümü de 3DS için tanıtıldı. Pokemon başlı başına efsanedir ve gelecek yıl E3'ünü düşünürsek Pokemon Stars, Metroid Prime 4, Pikmin, Super Smash Bros, Fire Emblem, Shin Megami Tensei V, Muhtemelen Mario Kart 9 ve Platinum Games'in geliştirdiği Switch oyunu ve fazlası duyurulacaktır. Hali hazırda Chrono Trigger gibi efsane bir oyunun yapımcısı Switch'e oyun geliştirdiğini aylar önce açıklamıştı. O yüzden rakiplerdeki serilerin çoğunun çıkmış olduğuna bakarak bile gelecek senenin E3 kazananı yine Nintendo olacak gibi duruyor.

Kevin Garnett

13.6.2017 19:58:55

0
Of of of of, Nintendo ateş ediyor! İlk Metroid Prime, sonra Pokemon derken manyak gibi oyun tanıttılar. İddialı olacak ama bence Sony'yi geçtiler bu konferansta.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız