Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League 38 Milyon Oyuncuya Ulaştı


     Rocket League evreni genişlemeye devam ediyor.

     İçinde bulunduğumuz konsol neslinin en başarılı işlerinden birine imza atan Rocket League 38 milyon oyuncu sayısını geride bıraktı. Oyun direktörü Corey Davis tarafından yapılan açıklamayla birlikte oyunla alakalı bazı detaylar paylaşıldı. Buna göre şu ana kadar oyunda 2 milyarın üzerinde maç yapıldı. Nintendo Switch için de büyük bir çıkış yaptıklarını belirten Davis, 2015'te çıkış yapan Rocket League için 2017'nin oyunun en iyi yılı olduğunu belirtti. Şu an oynanış ve oyun sunucularının performansı üzerine iyileştirme çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirten Davis, 2018 yılı içerisinde Rocket League'in yeni içeriklerle destekleneceğini belirtti.

     Bunun üzerine Xbox One'a da değinen oyun direktörü, bazı Xbox One oyuncularının halen performans problemleri yaşadığını ve bunu düzeltmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Dynasty Warriors 9'dan Tam 8 Karakter İçin Tanıtım Videosu Call of Duty: World War II, Bu Neslin En Çok Satan Call of Duty Oyunu Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız