Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock of Ages II: Bigger & Boulder 14 Mayıs'ta Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Ace Team, Rock of Ages II: Bigger & Boulder'ın 14 Mayıs'ta $14.99 fiyattan Switch'e geleceğini duyurdu.

Aksiyon kale savunma oyunu Ağustos 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:  
 

Gelmiş geçmiş en iyi "tarihi ve artistik çağlarda dev gibi yuvarlanan kayalar" kule defansı oyunu Rock of Ages 2: Bigger & Boulder ile geri döndü! Adı üstünde, BIGGER AND BOULDER sürrealizmin ve oynanabilirliğin çıtasını daha 'BIGGER AND BOULDER' olmak için yükseltiyor. 2-vs-2'lik kaotik çoklu oyuncu modu, yeni çağ seçeneklerin ve Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş grafik, fizik ve tahrip edilebilir ortamlara ağırlık vererek oyuncular kendilerini hararetli bir kaya yuvarlamaya hazır olmalılar.
 
ACE Team'nın Tescilli Acayipliği
10 üzerinden 11 alan Monty Python benzeri mizah ile oyuncular gerçek anlamda değişik zaman dilimlerinde kayaları yuvarlayacak! Esprili animasyonlar da ayrıca bir dönüş yapacağından ünlü tarihi karakterler dikkatli olun!
 
Çoklu Oyuncu Üzerine Daha Bir Önem
Biraz dostça rekabet hiç kimseye zarar vermedi! Bu nedenle ACE Team oyunun çok oyunculu oyununun özelliğini geliştirmeye karar verdi. Yerel olarak bölünmüş ekranda bir arkadaşınızla veya en fazla dört oyuncuya kadar 2v2'lik bir maçla çevrimiçi olarak oynayın; hepsi de ünitelerinizi, afişlerinizi ve daha fazlasını özelleştirme olanağı ile. Aaa! Bir de karşılıklı izlerin birbiriyle kesişebileceğini de bahsetmiş miydik?
 
Olumlu Absürd Sanat Stili
Asıl oyundaki gibi ACE Team, tarihteki en büyük sanat dönemlerinden esinlenerek çeşitli seviyeler yarattı! Oyuncular, Mısırlılar, Geç Gotik ve Erken Rönesans dönemi, Sürrealist hareketlerden enfes sanat eserlerine bakarak yuvarladıkları kayalar ile cehennemden bir günü yaşatacaklar!
 
Tarihsel Açıdan Yanlış Düşmanlar
The Thinker gibi hayat kazanmış sanat eserleri ile savaşıp, Great Sphinx gibi çok güçlü bölüm sonu yaratıkları ile hayal bile edemeyeceğiniz restleşmeleri yaşayın!
 
Geliştirilmiş Fizik ve İmha Edilebilir Ortamlar
Yükseltilmiş fizik moturu ile elinizde çatlayacak, ezilecek, yassılacak ve çarpılacak daha çok şey var! Çeşitli kayaları bir tepeden aşağıya yuvarlamak hiç bu kadar hoş bir deneyim olmamıştı!
 
Mutlak Kaos
Yepyeni savunma birimleri ve benzersiz özelliklere sahip kayaların ilavesi ile mutlak kaos'u hissedin ama her turda da granit kullanmamaya dikkat edin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
RAGE 2 PC Sistem Gereksinimleri Risk of Rain 2 Satışları Bir Milyonu Aştı

TheNewAtilla

3.5.2019 13:16:54

0
Çok geyik ve rekabetçi bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız