Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Band 3'ün Enstrümanları Fiyatlandırıldı

 
     Rock Band 3'ün resmi enstrümanlarını üreten Mad Catz'in fiyat listesi belli oldu. 29 Ekim'de piyasaya çıkacak oyunun 10'dan fazla yeni ürünü bulunuyor. Bu ürünlerin içinde yeni keytar ve 8 parçalı davul seti de bulunmakta.
 
  •      Rock Band 3 ve Keytar paketi - 175$
  •      Mustang tarzı gitar - 195$
  •      Mikrofon Ayaklığı - 40$
  •      Keytar - 110$
  •      Pro-Drum davul seti - 188$
  •      Diğer gitar çeşitleri - 95 - 135$
  •      MIDI adaptör - 55$
  •      Mikrofon - 40$
 
     MTV Games tarafından açıklanan bu fiyatlar İngiltere için geçerli. Ülkemize geldiğinde ne kadara satışa sunulacağı henüz belli değil. Ayrıca oyunun çıkışından sonra yayınlanacak ilk DLC paketi ile Billy Joel'in parçalarının ekleneceği duyuruldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MTV Games Rock Band 3 EA Harmonix Music PS3 Xbox 360 Wii Enstrüman
NBA JAM, Xbox 360 ve PS3 için Kutulu Olarak Yolda Square Enix, FF XIV için Özür Diledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Maximum_Carnage

8.11.2010 14:19:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: istbil ben bugun rb3 demosunu oynadim tuslu gitarlarimla, sanirim gitari algilayip ona gore tuslu yada telli modda oyunu oynatiyor, hatta keyboard u bile gitar ile oynayabiliyorsunuz : ) gorsellik olarak biraz degismis oyun zaten videolara bakanlarda anlamistir. oyun sonunda dikkatimi ceken ayrinti herkese ayri ayri puan vve yildiz verilio, abiminde degimine gore kimin calip kimin yattigi ortaya cikio :) zevkli bir oyun gh dan daha ii oldugu zaten ortada rb in
Evet ben de oynadım demoyu geçenlerde, bu soruma cevap bulmuş oldum böylece. Önceden RB sitesinde Les Paul desteklediğini görmüştüm ama demo tam kanıt oldu. :) Her türlü GH'den daha başarılı, ben baya beğendim Rock Band 3'ü. Alacağım mutlaka.

istbil

8.11.2010 00:10:00

0
ben bugun rb3 demosunu oynadim tuslu gitarlarimla, sanirim gitari algilayip ona gore tuslu yada telli modda oyunu oynatiyor, hatta keyboard u bile gitar ile oynayabiliyorsunuz : ) gorsellik olarak biraz degismis oyun zaten videolara bakanlarda anlamistir. oyun sonunda dikkatimi ceken ayrinti herkese ayri ayri puan vve yildiz verilio, abiminde degimine gore kimin calip kimin yattigi ortaya cikio :) zevkli bir oyun gh dan daha ii oldugu zaten ortada rb in

Maximum_Carnage

21.10.2010 20:35:18

0
Keytar niye bu kadar pahalı ki? Telli gitara çok sıcak bakmıyorum da, hem fiyatı pahalı hem de oyun sonuçta. Hadi DJ Hero baya oynuyorum da zaten sürekli GH-RB oynayan biri de değilim ki gitara tekrar para vereyim? Belki de oynadığım tek GH-RB oyunu GH5 olduğundan fazla oynamıyorum, pek tutmadım çünkü GH5'i. RB3'ün klavyesini almayı düşünüyordum ama fiyat düşündürüyor yani. Bir de telli gitarı pro modda kullanacağız, peki pro mod dışında Les Paul ile eski sistem tuşa basmalı oynayabilecek miyiz? Arada soruyorum bunu sürekli çünkü net bir cevap alamadım hala, ona göre alacağım RB3'ü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rock Band 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız