Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

River City Girls PS5'e Geliyor

 
 
Yayıncı Arc System Works ve geliştirici WayForward, River City Girls oyunu için PlayStation 5 versiyonunu yayınlayacak. Ayrıca oyunun fiziksel sürümü de piyasaya sürülecek. River City Girls ilk olarak Eylül 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürüldü.
 
Oyunun tanıtım yazısı 
 
Tehlikeli River City sokaklarında bir kez daha bela var ancak bu defa erkekler haddini aşıyor! Efsanevi beat 'em up (karşılıklı dövüş) serisindeki bu tümü yeni girişte hiddetli kahramanlar Kuni ve Riki yakalanmış ve bunun hesabını sormak güçlü kız arkadaşları Kyoko ve Misako'ya kalmış.
 
Şehirde, ister tek başına ister yerel eşli oyunda bir arkadaşınla, yumruk atarak ve vuruşarak ilerlerken yeni beceriler kazanacak, takviyeler yükleyecek, bir dizi silah kullanacak ve kötü çocukların korkudan altına yapacağı özel saldırıların, atışların ve kombinasyonların cephaneliğini salı verebileceksin; tümü 16-bit tarzda! Harika aksiyon, manga hikaye panelleri, animasyon ara sahneleri ve efsanevi bir tekno pop müzikle vurgulanmaktadır. Yeni bir nesil için geleneksel bir heyecandır! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera
Big Rumble Boxing: Creed Champions 3 Eylül'de Geliyor River City Girls 2 Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız