Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risk of Rain 2 İlk Haftasında 650 Bin Oyuncu Sayısını Aştı

 
Çok oyunculu roguelike oyunu Risk of Rain 2 geçtiğimiz hafta Steam'de erken erişime açıldı ve oyun daha ilk haftasından 650,000 oyuncu sayısını geçti. Bunların 150 bini promosyon kopyası ile oyunu ulaşanlar. Geliştirici 30 Mart tarihine kadar oyunu satın alanlara arkadaşlarına hediye edebileceği bir ücretsiz kopya verdi.

Hopoo Games eş kurucusu Duncan Drummond: "Şu ana kadar aldığımız olumlu tepkilerden dolayı ekibimizin ağzı resmen açık kaldı. Açıkçası ben orijinal oyunun en az yarısı kadar bir sayı bekliyordum. Görünüşe göre çok daha iyisini yapıyoruz. Kesinlikle olağanüstü. Hepinize tekrardan teşekkürler."

Oyunun ilk yaması dün yayınlandı ve topluluk tarafından bildirilen çeşitli hataları düzeltiliyor ve iyileştirmeler içeriyor. Bundan sonra plan karakterler, aşamalar, boss'lar ve eşyalar dahil olmak üzere oyuna daha fazla içerik eklemek. Bu güncellemelere hata düzeltmeleri, iyileştirmeler ve yerelleştirme de dahil olacak.

Oyun hakkında daha fazla bilgiyi buradaki haberde bulabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Ancestors: The Humankind Odyssey için Yeni Bir Fragman Yayınlandı The Witness Epic Games Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.4.2019 19:00:07

0
Cok pahali

Haplo

5.4.2019 02:26:34

0
Devam oyunu dediğin böyle yapılır. Risk of Rain de tekrar oynanabilirliği yüksek eğlenceli bir oyundu; tek sıkıntı serverların olmayışıydı ve ancak port mort açarak arkadaşlarını oyuna davet edebiliyordun. Risk of Rain 2'de server list yapmışlardır diye umuyorum. Askerlik yüzünden 1 alana 1 bedava kampanyasını kaçırmışım; yapacak bir şey yok, indirim bekleyeceğim.

Turk.Navy

4.4.2019 22:02:09

0
İki haftada 650 bin sayı oyun içim çok iyi bir rakam

Oguz_Cole

4.4.2019 20:24:52

0
Çok iyi, daha da iyisini hakediyor. Solo oynamak evet çok zevkli değil ama online çok daha iyi hele arkadaşlarla on numara güzel bir build gittiğinizde aldığınız zevk inanılmaz. Ama oyun elinizden pek tutmuyor ve biraz uzun sürüyor ilk 20-25 dakika ısınma gibi buda birçok kişiyi itebilir, çünkü uzun süren oyunlar doğal olarak pek sevilmiyor. Eğer ki uzun sürmesi sizin için sorun olmuyorsa arkada çalan çok güzel müzikleri ile sizi rahatlatıcak çok hoş bir oyun.

BSC Misafiri

4.4.2019 18:50:11

0
geliştirici ekip adına sevindim. bu haliyle aksiyonun beni tatmin edeceğini sanmıyorum. umarım gelen parayı doğru harcarla ve belki bende üçüncü oyunla seriye giriş yaparım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız