Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rising Thunder Adlı Dövüş Oyununun Alphası, Artık Herkese Açık

    
     Radiant Entertaintment firmasının değişik bir oynanış sunan Rising Thunder adlı dövüş oyununu denemek istiyorsanız şimdi tam zamanı. Oyunun alphası tüm oyunculara açık hale getirildi.
 
     Rising Thunder(RT), diğer dövüş oyunlarından oynanış olarak bayağı bir farklı, çünkü bu oyunda dövüş hareketlerini yapmanız için karışık kombinasyonlara ihtiyacınız yok. Ateş topu mu atmak istiyorsunuz? Bir düğmeye basmanız yeterli veya da süper bir bitirici hareket mi istiyorsunuz? Başka bir tuşa basmanız yeterli.
 
     Bu fikir uzun süredir bir dövüş oyunu oyuncusu olan ve Street Fighter 4'ün geliştirilmesi sırasında Capcom'da çalışan Seth Killian'a ait. Kendisi daha sonra RT'ın geliştirilmesi için Radiant Entertaintment firmasına geçti.
 
     Seth Killian, oyun kontrollerinin kolay olmasının yanlış anlaşılmasını istemediğini ve oyunun hala bir hardcore dövüş oyunu olduğunu söylüyor. Seth, tek istediğinin,oyunda herkesin istediği hareketi kolayca yapabilmesi olduğunu belirtiyor ve ilk defa bir dövüş oyununu oynarken, gamepad yerine klavyeyi tercih ettiğini de ekliyor.
 
     Alpha'yı denemek için bu adrese bakabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon dövüş free to play Rising Thunder radiant entertaintment
Overlord: Fellowship of Evil'ın Co-op Modu Hakkında Yeni Detaylar PlayStation Plus Fiyatları Yine Yükseliyor!

BSC Misafiri

12.8.2015 15:21:04

0
oyun neşeli fakat ping 600 :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız