Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games'in Taktiksel FPS Oyunu Project A (Valorant) Ekran Görüntüleri

IGN Güneydoğu Asya, Riot Games tarafından geliştirilen Project A (Valorant) için yanlışlıkla sekiz adet ekran görüntüsü paylaştı ve ardından hemen kaldırdı.
 
Project A (Valorant) yakın gelecekte dünyada geçen, her biri kendine özgü yeteneklere sahip ölümcül karakterler içeren tam ve rekabetçi bir birinci şahıs nişancı oyunu.
 
PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.
 
Ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PlayStation Plus Fiyatları Artıyor Remothered: Broken Porcelain Geliştirici Günlüğü #1
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.5.2020 08:33:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Focke-Wulf Grafik yok, fizik yok, skill item vs salakça şeyler koyarlar. FPS yerine yarış oyunuda yapabilirsiniz ne bileyim q atınca yola çivi falan atar :( Riot games işte ne bekliyorsam
Boş konuşuyorsun oyun çoğu bilgisayarın kaldırabileceği düzeyde ve grafikleri mükemmel kusur bulan ya kördür ya da ömrümde hiç oyun oynamamıştır.

Antikaruh

2.3.2020 06:07:12

0
Iyyyyyyy !!!

Berkayselcuk

2.3.2020 05:50:03

0
Oyunu çok övüyor basın tarafında deneyenler. Sağlam bir oyun geldiği belli fakat merak ediyorum ne kadar ilgisini çekecek oyuncuların.

YildirimBuyucusu

2.3.2020 00:01:21

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Focke-Wulf Grafik yok, fizik yok, skill item vs salakça şeyler koyarlar. FPS yerine yarış oyunuda yapabilirsiniz ne bileyim q atınca yola çivi falan atar :( Riot games işte ne bekliyorsam
Gülünç bir yorum. Oyun hala geliştirme aşamasında, ve amaçları çoğu PC'de kaldıracak bir oyun geliştirmek. Yoksa onlar da biliyor grafiğe abanmayı. PUBG gibi FPS özürlüsü oyun çıkarmak istemiyorlar. Ayrıca oyun hem F2P olacak hem de hile barındırmayacak. Hile konusunda de sıkı çalışıyorlar ve CS-GO gibi oyunda hile dolup taşmayacak. Ve ayrıca bu oyun herkes için uygun değil zaten. Daha çok rekabet etmek isteyenler için yapılan bir FPS oyunu. El kol isteyecek yani. Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. En son Online FPS olarak PUBG oynamıştım. Riot Games'e güvenim tam. Ayrıca Türkiye serverı olacağından 20-30 MS'e FPS oyunu oynamak nasıl bir hismiş bunu da tadacağız.

Focke-Wulf

1.3.2020 23:47:25

+1
Grafik yok, fizik yok, skill item vs salakça şeyler koyarlar. FPS yerine yarış oyunuda yapabilirsiniz ne bileyim q atınca yola çivi falan atar :( Riot games işte ne bekliyorsam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız