Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games, Valorant Rapor Sisteminin Verilerini Açıkladı

 
     Riot Games, Valorant rapor sisteminin verilerini açıkladı. Açıklanan istatistiklere göre; oyuncuların %97'si henüz hiç raporlanmadı. Oyuncuların sadece %0.6'sı hile nedeniyle birden fazla defa raporlandı. Uzaklaştırılan hilecilerin yalnızca %53'ü ban yemeden önce raporlandı.
 
     Valorant Hile Koruması Ekibi Paul "Arkem" Chamberlain'in Valorant resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda oyunun raporlama sistemini ve verilerini açıkladı.
 
     "Hilecilerle mücadele etmede en güçlü araçlardan biri oyuncu raporları. Raporlama sistemi oyunculara, oyunlarda karşılaştıkları şüpheli etkinlikleri VALORANT'ın sadık koruyucusu Hile Koruması Ekibi'ne bildirme fırsatı sunuyor. Vanguard'ın otomatik sisteminin aksine (Riot Vanguard, hile koruması sistemimizin adı) raporlar, oyuncuların oyun içinde yaşadıkları deneyimleri doğrudan ele alarak hile koruması çalışmalarımıza aksi takdirde mümkün olmayacak ölçekte insani bir bakış açısı sunuyor. Oyuncuların oyunlarda şüpheli bir durum gördüklerinde bunu bize oyun içi raporlama sistemi aracılığıyla bildirmesi çok önemli. Bu, oyunda adil bir ortam sağlayabilmemizin en iyi yolu!
 
     Öncelikle, oyuncuların %97'si daha önce hiç raporlanmadı. Kimse bu oyuncuların davranışlarını raporlanması gerekecek kadar şüpheli bulmamış. Hile kullanımı sebebiyle raporlanan %3'lük kısımdaki oyuncuların da %80'inden fazlası yalnızca tek bir oyuncu tarafından raporlanmış. %90'ıysa 3'ten daha az oyuncu tarafından raporlanmış. Bu da demek oluyor ki oyuncuların sadece %0,6'sı hile kullanımı için birden fazla defa raporlanmış ve yalnızca %0,3'ü üç veya daha fazla defa raporlanmış. Ancak raporların ve hilecilerin sayıları birebir uyuşmuyor. Raporlanan birçok oyuncu aslında suçsuz ve hilecilerin tamamı uzaklaştırılmadan önce raporlanmış olmuyor. Uzaklaştırılan hilecilerin yalnızca %53'ü ceza almadan önce raporlanmışve 20 defa raporlanmış oyuncuların yalnızca %60'ı incelemeden sonra uzaklaştırılmış."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Valorant Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Ubisoft'un Sitesinde Yazana Göre PS5 Geriye Uyumluluk PS3, PS2 ve PS1 Oyunlarını Desteklemeyecek Crusader Kings III İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız