Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games VALORANT Oyunu İçin Geliştirdiği Yeni Raporlama Sistemini Duyurdu

 
     Riot Games, VALORANT oyunu için geliştirdiği yeni raporlama sistemini duyurdu. Riot Games'in ilk kez Türkiye'de test edileceği Alarmbot raporlama sistemi "sıfır tolerans" olarak tanımlanan her türlü uygunsuz davranışta bulunan oyuncuları oyundan uzaklaştırması planlanıyor. 
 
     Ayrımcılığın her türü, kutsal değerlere hakaret, suç olarak değerlendirilebilecek fiziksel şiddet tehditleri bunların başında gelenlerin hepsi Riot Games tarafından sıfır tolerans olarak tanımlanmış bulunuyor. Alarmbot sistemi ile bu davranışları sergileyen oyuncular 7 – 14 gün arasında uzaklaştırma cezası alacak, tekrar eden davranışlar ise kalıcı uzaklaştırma ile sonuçlanacak.
 
     Sıfır tolerans kategorisinde davranışlarla karşılaşıldığı zaman herhangi bir yol ile ekran görüntüsü veya video kaydını alıp bu davranışta bulunan oyuncunun Riot ID’sini alarmbot@riotgames.com adresi üzerinden veya oyuncu destek sistemi üzerinden “Oyuncu Raporla” seçeneği altından iletilebilecek.
 
     Alarmbot şimdilik sadece Türkiye’ye özel olacak ve Riot Games Türkiye'nin beklentisi bu sistemin kalıcı olmaması. Bunun sebebi ise yeni ve otomatik sistemler geldikçe, Alarmbot gibi çözümlere ihtiyaç kalmayacağının düşünülmesi. Öte yandan Riot Games, ceza alan tüm davranışlarda geçen sözleri ve kelimeleri, gelecek olan bu otomatik sistemleri beslemek için kullanacağını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Platform Bulmaca Oyunu Animal Well, PS5 ve PC için Duyuruldu Rol Yapma Oyunu Mandragora, Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lolmentv

12.2.2022 14:08:37

0
Valorantın daha rekabetçi sistemine gelemediğim için rekabetsiz moduna giriyorum. Her girdiğimde vıcır vıcır çocuk sesleri geliyor. Oyunun kazanma ciddiyetinden bi haber çocuklar yüzünden maçları kaybediyorum hep. Killere bakıyorum hep en üstte benimki. Birbirleriyle silah dilenip duruyolar "az o silahı bana veeeer çok güzeeeeel" diye kendimi zor tutuyorum. Kesinlikle şu oyuna girerken gerçek yaş doğrulaması lazım. Silahlar çocukları şiddete yöneltiyor deyip küçük çocukların 18 yaşından büyük gibi yaşını girip kaydolmaları çok saçma bir sistem. Bu sistemi her oyunda abuselüyorlar zaten. Hadi tamam donanım banlama sistemi getirdiniz. Şu +18 veya +16 yaş sistemini gerçekliğini doğrulama sistemi de getirseniz iyi olur.

BSC Misafiri

11.2.2022 14:25:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction Ne işe yarayacak oyun free2play adamın yeni hesap açması 2dk Riot oyunlarının kitlesi leştir öylede kalacak.
ekran kartı anakart gibi kodları belli olan şeyleri banlayabiliyorlarsa istediği kadar hesap açsın oynayamaması lazım, ve ayretten bence kimlik ile üyelik sistemi gelmeli yani telefon doğrulama kodu ile ve kimlik, kimlik olayı 9 yaşındaki çocuklarla oyun oynamak yerine yetişkinlere ait bir bölümde oynamak için 30 yaşıma geldim 9 yaşındaki çocukla oyun oynamak istemiyorum.

ReflexAction

11.2.2022 12:34:56

0
Ne işe yarayacak oyun free2play adamın yeni hesap açması 2dk Riot oyunlarının kitlesi leştir öylede kalacak.

BSC Misafiri

11.2.2022 12:34:09

0
Bunun ne kadar acı olduğunu anlıyorsunuzdur herhalde. Türkiye topluluğunun ne kadar toxic olduğunun bir trophysi gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız