Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games, Korona Virüsü Nedeniyle MSI 2020 Planlarını Erteledi

 
     Riot Games yetkilileri sezonun en büyük ikinci etkinliği MSI 2020 ile ilgili açıklama yayımladı. Mayıs ayında düzenlenmesi planlanan MSI 2020 detaylarının açıklanmasının bir süre daha erteleneceği belirtildi. Global Espor Başkanı John Needham, Sezon Ortası Özel Turnuvası'nın Korona Virüsü nedeni ile zaman ve mekanını ertelediğini bildirdi.
 
Global Espor Başkanı John Needham’dan MSI 2020 açıklaması;
 
     "Bir çoğunuzun MSI 2020 hakkında ayrıntılı bilgi edinmek istediğinin farkındayım ve bunları paylaşmayı biz de çok istiyoruz. Ne var ki dünyanın dört bir yanındaki çeşitli ülkeler COVID-19 veya diğer adıyla Korona Virüsü ile mücadele ederken biz de planlarımızda düzenlemeye gidip MSI 2020'nin zaman ve mekanını duyurmayı biraz ertelemek zorunda kaldık. Etkinliği gerçekleştirme kararlılığımız sürse de her şeyden önce oyuncu ve seyirci sağlığıyla güvenliğine önem veriyoruz. Rekabet bütünlüğü ise bu önceliği çok yakından izliyor." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Wrath: Aeon of Ruin için İlk İçerik Güncellemesi Yayınlandı Baldur's Gate III İlk Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız