Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rime artık Playstation 4'e Özel Değil


    Tequila Works'un Playstation 4'e özel olarak hazırladığı macera-keşif oyunu RIME'ın hakları geliştirici stüdyo tarafından Sony'den tekrar alındı. Yani oyun "artık" Playstation 4'e özel kalmayacak gibi görünüyor.
 
    ICO'ya benzer yapısı ve göze hoş gelen grafikleriyle dikkat çeken Rime'dan bir süredir ses çıkmıyordu. Oyunun piyasaya çıkmasının gecikmesi sebebiyle Sony ve Tequila Works arasında bir anlaşmazlık çıkmış olabilir.
 
     Aşağıda Rime'a ait bir videoyu bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tequila Works Rime ICO Macera
HTC Vive 50 Oyunla Piyasaya Çıkacak, Ama Hiç Birisi Cihaza Özel Değil Playstation VR Peynir Ekmek Gibi Satıyor + Kamera Satışları da Patladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.3.2016 08:00:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: dragonbornx Exclusive oyunların kralı sony, destegi kestilerse vardır bir bildikleri sorun yok.
Özel oyunlarda bu nesil Sony'nin döküldüğünü farketmek bu kadar mı zor? En azından aldıkları puanlara veya konsola nazaran oyunların satış rakamlarına bakabilirsin. Bu nesil fazla uzun ömürlü olmayacak ve Last of Us 2'ye yeni başladıkları gibi daha God of War'dan ses seda bile yok. Son olarak sadece Playstation oynamış bir oyuncusun galiba? Ben üç konsol firmasının da özel oyunlarını da hem geçmiş nesilde hemde bu nesilde oynadım. Satın aldıklarım olduğu gibi arkadaşlara verdiğim konsol ve oyunlar olduğu gibi yine onlardan emanet alarakta bitirdiğim oyunlar oldu. Şu an ultra olmasada yüksek ayarlarda oyun oynatan bir bilgisayara da sahibim o yüzden özel oyunların çokluğu ve satış rakamları baz alınınca kimse Nintendo gibi olamaz. İnşallah bir gün sende bu güzel oyunları birgün denersin. Oyunseverlik bunu gerektirir.

Dhalsim

17.3.2016 19:34:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Elden gelen öğünle yemek olmaz. 3. parti studyolarin oyunlarina guvenmemek lazim.
tamam da niye babaanne ağzıyla konuştun ki ?

veterangamer

17.3.2016 16:17:42

0
Exclusive oyunların kralı sony, destegi kestilerse vardır bir bildikleri sorun yok.

BSC Misafiri

17.3.2016 16:12:17

0
Yahu stüdyonun beceriksizliği var ortada, sony tarafında bir sıkıntı yok. Sen 3 yıl boyunca oyunu tamamlayamadıysan hatta oyun da kötüyse tabi ki kimse hoşnut olmaz. sony bu kadar zaman iyi bile dayanmış ve şimdi o da desteğini çektiyse bu oyundan beklentim sıfır. Kaldi ki ps4 kaldırmadı diyeceğim o da olmayacak oyunda o renderlı video da bile öyle acayip grafik yok zaten. Zelda Wind waker nasıl yapıldıysa bu oyununda benzer bir teknik altyapısı var ama gel gör ki adamlar cidden beceriksiz çıktı. Biz oyunu İCO vs benzediği için bekliyorduk ama olmadı yapamadılar. Neyse ki bu yıl içinde artık TLG geliyor da bu açlığımızı doyurucak.

cryptdlg

17.3.2016 10:20:13

0
Stüdyoya yakın birilerinin de söylediği : Oyunun tanıtımında kullanılan görüntülerin tamamı sinamatik, oyun motoruyla oluşturulmuş yani oyun içinden hiçbir kare mevcut değil. Hatta bu sinamatikteki gösterdiklerini bazı şeylerin bile final sürümüne koymalarının imkansız olduğu söyleniyor. Ayrıca 1 ay önce sony maddi desteği kesmiş, zira ortada oyun diye birşey yokmuş. Raul Rubio nun geleceğin Tim Schafer i olacağı muhabbetleri varmış. Ama eski çalıştığı yerdeki insanların söylediği adamın oyun yapmak nedir ile alakalı hiçbir fikrinin olmadığı yönünde. Ayrıca Rubio nun hanımı ta Tequila (stüdyo) da başkan mış Ama bu sektor hakkında geçmişi yok diyorlar. Deadlight i yapan ekipten kala kala 1 kişi kalmış şuan stüdyoda.

cryptdlg

17.3.2016 10:00:20

0
Olayın arkasındaki dedikodu şu : Sony bir süredir stüdyoyu sıkıştırıyor çok geç kalıyorsunuz diye. Stüdyo ilk kısımı bitiriyor ve sony ekibi toplayıp stüdyoya gidiyor, tester lar oyunu test ediyor ve oyunun SIKICI olduğunu rapor ediyor. Bulmacadan bulmacaya koşturuyormuş oyun başka bir numara yokmuş. Sony bu haberden hoşnut kalmıyor stüdyo ya desteğin gelmesinim istiyorsanız şu oyunu adam gibi yapın yoksa biz yokuz diyorlar.

BSC Misafiri

17.3.2016 07:49:33

0
Çok yaşayın 3. parti oyun stüdyoları. 1. parti stüdyoların sizden öğreneceği çok şey var, insanlık başta olmak üzere.

İdrak İstimlak

17.3.2016 07:37:02

+1
Elden gelen aşla öğün olmaz. 3. parti studyolarin oyunlarina guvenmemek lazim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rime ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız