Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rift'e %33 İndirim Geldi

Rift evreni gerçekten çok farklı bir evren.

    Trion Worlds tarafından geliştirilen MMORPG oyunu Rift, Steam üzerinden %33 indirimli fiyatı ile satılmakta. Bu indirim haberinin diğerlerinden farkı bir günlük olmaması; indirimin son günü 23 Mayıs'a kadar devam edecek.
 
    Bu indirim ile birlikte oyunun fiyatı 49,99 dolardan 33,49 dolara düşmüş oldu. Bunun yanı sıra Rift - Digital Collector's Edition'ın satış fiyatı ise 59,99 dolardan 40,19 dolara düştü.

    Rift - Digital Collector's Edition'ın standart paketten farkı, fazladan yeni ve çok özel itemlerin oyuna ekleniyor olması. Bu iki paketten birini satın aldığınız taktirde "Ascended Gift Pack" adındaki paketin de sahibi olacaksınız. Adından da anlaşılacağı üzere bu paket ile oyunda kullanabileceğiniz ufak çaplı materyaller kazanmış oluyorsunuz.
 
    Rift  2011 çıkışlı bir oyun olması sebebiyle bu indirim haberi oldukça sevindirici. Bildiğiniz üzere Steam'de çoğunlukla eski oyunlara bu denli çarpıcı indirimler gelmekte.
 
    Son olarak, buraya tıklayarak oyunu satın alabileceğiniz Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam mmorpg mmo rift planes of telara trion worlds ubisoft
SSFIV: AE'nin Sistem Gereksinimleri Belli Oldu Escalation DLC'sinin PC Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rift
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız