Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reverie 2018'in Başlarında PS Vita için Çıkacak

 
   Earthbound ve The Legend of Zelda'dan esinlenen aksiyon macera oyunu Reverie 2018'in başlarında PS Vita için çıkacak. Eastasiasoft ve geliştirici Rainbite Limited tarafından yapılan duyuruya göre Reverie PlayStation Store'da dijital olarak satışa sunulacak, kutulu sürüm Play-Asia'ya özel olacak ve oyunda İngilizce, Japonca ve geleneksel Çince metin çevirisi bulunacak.
 
   Limitli sayıda üretilecek olan kutulu sürümün içinde oyun, oyun kılavuzu, soundtrack CD'si, ayrı ayrı numaralandırılmış bir sertifika, harita ve koleksiyoncu kutusu yer alacak.
 
   Temel Özellikler:

- Düşmanlar ile savaşacağınız ve bulmacalar çözeceğiniz altı zindan.
- Birçok silah ile kullanılabilir içerik farklı oyun stillerine hitap edebilecek ve farklı durumlar karşısında kullanılabilecek.
- Bir Maori efsanesinden esinlenen hikaye.
- Yeni Zelanda sahillerinde kurgusal bir adayı keşfet.
- Yeni Zelanda'nın güzel yerli kuşlarından gizli tüyler toplayın.
 
   Reverie, 21 - 24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2017'de oynanabilir olacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (4 - 8 Eylül) Secret of Mana Remake için 10 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CWaRRioR

5.9.2017 09:34:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: haktan24 ne kadar saçma sapan oyun varsa su güzelim cihaza cıkartıyorlar yapsana adam gibi cihaza özel god of war yada başka bir ıp arkadas psp bile zamanında 2 tane özel god of war cıktı yemin ediyorum çöp ettiniz güzelim cihazı aldıgımdan beri dolapta kutusunda duruyor öyle ne adam gibi yazılımını geliştiriyorlar nede adam gibi oyun cıkarıyorlar full ps4 odaklanmıs adamlar e kardeşim el konsolunuzda var onuda düşünün bir dünya insan aldı su konsolu ne umutlarla cogu kişinin benim gibi dolabında kuytu köşe mecrada cihaz yatıp duruyordur yemin ediyorum kafayı yedirtir bu sony yaptıgı işi anlamak mümkün degil.
Zelda gibi bir oyunsa öpüp başına koy

haktan24

4.9.2017 14:06:36

0
ne kadar saçma sapan oyun varsa su güzelim cihaza cıkartıyorlar yapsana adam gibi cihaza özel god of war yada başka bir ıp arkadas psp bile zamanında 2 tane özel god of war cıktı yemin ediyorum çöp ettiniz güzelim cihazı aldıgımdan beri dolapta kutusunda duruyor öyle ne adam gibi yazılımını geliştiriyorlar nede adam gibi oyun cıkarıyorlar full ps4 odaklanmıs adamlar e kardeşim el konsolunuzda var onuda düşünün bir dünya insan aldı su konsolu ne umutlarla cogu kişinin benim gibi dolabında kuytu köşe mecrada cihaz yatıp duruyordur yemin ediyorum kafayı yedirtir bu sony yaptıgı işi anlamak mümkün degil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız