Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Revenant Hill Oyunu İptal Edildi

 
 
Yayıncı Finji ve geliştirici The Glory Society, Mayıs ayında duyurulan macera oyunu Revenant Hill'in artık geliştirilmediğini açıkladı. Oyunun PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için yayınlanması planlanıyordu.
 
Ekip iptal etme durumuyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Geliştirici ekip The Glory Society, iptal etme süreci hakkında uzun bir açıklamada bulundu. Bunları kısaca sizlere aktaracak olursak: "Karmaşık bir şey yapmak yol boyunca yeni zorlukları doğurur. Oyunların yapımı biraz zaman alır ve genellikle birlikte ve koordineli çalışan iyi bir ekip gerektirir. Böyle iyi bir ekibe sahip olduğumuz için şanslıyız.
 
Ancak ne yazık ki son zamanlarda yaşanan ciddi sağlık sorunları, iki kilit üyenin projeden süresiz olarak uzaklaşmasına sebebiyet verdi. Biz küçük bir ekibiz ve her birimiz burada kilit noktadayız. Birimizin kaybı projenin gecikmesine sebep oluyor. Kısacası bu kişilerin ayrılmasıyla Revenant Hill adlı projeyi iptal etmek durumunda kaldık."
 
Revenant Hill, renkli ve ilgi çekici sanat stiline sahip, kedinin ön planda olduğu bir macera deneyimi sunmayı hedefliyordu. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Revenant Hill
KRAFTON 2023'ün Üçüncü Çeyreğinde 347,1 MİLYON ABD Doları Satış Elde Ettiğini Duyurdu! Lords of the Fallen için Ücretsiz İçerik Haritası Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız