Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Retro El Konsolu Analogue Pocket Mayıs 2021'de Çıkacak, Fiyatı 200 Dolar

 
Retro el konsolu Analogue Pocket Mayıs 2021'de çıkışını gerçekleştirecek. 200 dolardan satışa sunulacak konsol 3 Ağustos'ta 18:00'da Analogue Store üzerinden ön siparişe açılacak.

Analogue Pocket 2,780'den fazla Game Boy, Game Boy Color ve Game Boy Advance oyun kartuşunu çalıştıracak ve aynı zamanda opsiyonel kartuş adaptörleri ile Game Gear, Neo Geo Pocket Color ve Atari Lynx gibi diğer sistemleri de destekleyecek.

PlayStation 4'ün konsept sanatçıları tarafından tasarlanan Analogue Pocket 3.5-inch ekran, 615 ppi, LCD ve 1600×1440 çözünürlüğe sahip. Pil süresinin yaklaşık 6-10 saat arasında olduğu belirtiliyor.

Opsiyonel olarak satışa sunulacak dock cihazı Switch'te olduğu gibi konsolu büyük ekrana bağlama imkanı sunacak.

Analogue Pocket ayrıca müzik oluşturmak için synthesizer ve sequencer olarak kullanılabilecek ve MIDI ve Sync kabloları ile PC, Mac ve diğer donanımlara bağlanabilecek.

Daha fazla bilgiye analogue.co/pocket adresi üzerinden göz atabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite
Filmi veya Dizisi Yapılsa Güzel Olacak Oyunlar Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Kickstarter Kampanyası Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

L-BLock

28.7.2020 17:35:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Lyzard <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: L-BLock Uzun zamandır takipteyim bu ürünü. Analogue'un ürünleri gerçekten bambaşka bir boyutta ve en güzel tarafı da emülasyon değil fpga olmaları tabii. Konsol tasarımı konusunda da ünlü tasarımcılarla çalıştıklarını okumuştum. Game Boy koleksiyoneri biri olarak kaçırmak istemediğim bir ürün kesinlikle.</blockquote> yani bu ne anlama geliyor fpga ? sonucta bu oyunlarin resmi satisi artik yok, oynamak isteyenler nasil oynayacak ?
Kısacası konsol bir emülasyon cihazı değil, direkt donanım üzerinden çalışıyor. Daha teknik bilgi için wiki ve YouTube videoları var FPGA hakkında :) Game Boy oyunu bulmak isteyenlere seçenek bol aslında. Orijinal edinmek isteyenler Facebook'taki retro gruplarına girebilir; bir çok koleksiyoner gayet uygun fiyatlara satıyor. Bunun dışında orijinalliği takmıyorsanız reproduction kartuşlar ve flash cardlar mevcut. Yurtdışındaki gibi retro pazarımız fazla geniş olmadığı için son verdiğim örnekler daha uygun kaçıyor ve tabii ki klon kartuşlar. Klon kartuşlar zibil gibi, her yerde bulunabiliyor :)

S.T.A.L.K.E.R.

28.7.2020 12:57:09

0
Gameboy oyunlarını nasıl alacağız peki

Lyzard

27.7.2020 23:11:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: L-BLock Uzun zamandır takipteyim bu ürünü. Analogue'un ürünleri gerçekten bambaşka bir boyutta ve en güzel tarafı da emülasyon değil fpga olmaları tabii. Konsol tasarımı konusunda da ünlü tasarımcılarla çalıştıklarını okumuştum. Game Boy koleksiyoneri biri olarak kaçırmak istemediğim bir ürün kesinlikle.
yani bu ne anlama geliyor fpga ? sonucta bu oyunlarin resmi satisi artik yok, oynamak isteyenler nasil oynayacak ?

L-BLock

27.7.2020 20:59:18

0
Uzun zamandır takipteyim bu ürünü. Analogue'un ürünleri gerçekten bambaşka bir boyutta ve en güzel tarafı da emülasyon değil fpga olmaları tabii. Konsol tasarımı konusunda da ünlü tasarımcılarla çalıştıklarını okumuştum. Game Boy koleksiyoneri biri olarak kaçırmak istemediğim bir ürün kesinlikle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız