Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn Entertainment, "Machine" Kelimesini Tescillemeye Çalışmış


      Bildiğiniz gibi bazı oyun şirketleri çok genel kelimelerin patentini alarak diğer oyun şirketlerini zor duruma sokuyor. Bunlardan en bilineni Candy Crush'ın yapımcısı King.com'un destan anlamına "Saga" kelimesinin patentini alması. Bugün gelen bir habere göre Titanfall'un yapımcısı Respawn Entertainment da böyle bir duruma yeltenmiş.
 
     Respawn Entertainment, Titanfall'un patenti için başvurduğu sırada makine anlamına gelen "Machine" kelimesini de tescillemeye çalışmış. Geçtiğimiz günlerde de bu başvuru Trino Games'in oyunu Machine World'e çok benzemesinden ötürü reddedilmiş.
 
     Respawn Entertainment'ın "Titan" kelimesinin de patentini almak için başvurduğunu fakat daha sonra bu başvurudan vaz geçtiklerini belirtelim. Kim bilir? Belki de Respawn Entertainment, başlarda yeni oyunları için Titanfall yerine "Machinefall" ismini düşünüyordu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Goat Simulator'ın Yapımcısı Oyunun Korsan Olarak İndirilme Rakamından Oldukça Memnun Bir Mod Yapımcısı Ouya'yı El Konsolu Haline Getirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2014 01:35:59

0
kredi çekip alfabenin patentini alayım BARİ

OldGamers86

11.5.2014 21:33:38

0
Kelime kelime tescil ede ede sözlükte kelime bırakmayacaklar.

Guest-F97E00D06

11.5.2014 18:24:02

+1
şu kelime tescilleme olayları çok saçma. Bence sadece sözlükte bulunmayan isimlerin ve kelime kombinasyonlarının tescillenebilmesi gerekiyordu.

BSC Misafiri

11.5.2014 17:02:10

-1
Piyasada titan oyunları az ve kaliteli olanlar belli Titanfall ile Hawken i biliyorum ben o yüzden ileride rakip çıkmasın diye tescillemeye çalışmışlardır ki normal bence .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız