Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resmi Açıklama: Dark Souls II 25 Nisan'da PC için Piyasaya Çıkacak + Açılış Videosu Yayınlandı


     Bandai Namco, Dark Souls II'nin resmi çıkış tarihini açıkladı. From Software tarafından geliştirilen Dark Souls II, 25 Nisan'da kutulu olarak ve Steam üzerinden (muhtemelen diğer dijital yayıncılarda da olacaktır) satışa çıkacak.
 
    Oyunun önsiparişini verenlerin özel metal kutu, soundtrack albümü ve Black Armour silah setinin bulunduğu Black Armour Edition'a fazladan ücret ödemeden sahip olacakları belirtiliyor.
 
     Eğer oyunun önsiparişini Steam üzerinden verirseniz Black Armour silah seti, Dark Souls II'nin resmi sanatsal çalışma kitabı (PDF), Dark Souls II'nin resmi çizgi romanına sahip olacaksınız.
 
    Bu arada Dark Souls II'nin PC sürümünün daha yüksek çözünürlükleri destekleyeceği ve daha iyi frame-rate oranına sahip olacağını da belirtelim.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Çözünürlük Numarasını Yapan Tek Oyun Killzone Shadow Fall Değilmiş Ubisoft: "Watch Dogs, Beklediğinize Değecek"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.3.2014 22:19:11

0
Kimse kimseyi kandırmasın, steam olmasaydı pc oyuncuları oynamış bitirmiş oyunun sonunu tartışıyor olurlardı şu an

kumdaoyna

6.3.2014 21:45:59

0
Ön sipariş verildi. Beklemedeyiz...

veterangamer

6.3.2014 19:21:52

0
Xbox ta millet oyunu yariladi bile

BSC Misafiri

6.3.2014 19:07:06

0
XBOX versiyonu çoktan nete düştü bile :D

Dürüstİnsan

6.3.2014 18:52:01

0
Çok uzak bir tarih olmaması güzel. Başından kalkamayacağımız bir oyun geliyor.

freshmind

6.3.2014 18:50:37

-1
Yaza yaza dillerde tüy tükendi. Konsolda korsan yok değil ! Ama o oyunun genel başarımını, maddi getirisini, devam oyunlarının buna bağlı gelişimini, doğrudan satışlarını büyük ölçekli etkileyecek bir korsanlık yok ! Öteki tarafa bakınca ; Bir dönem pc'nin böbrek taşı dökmesine sebep olan, her yapımcının ağzında sakız olan , bir oyunun gelip ötekisinin gelmemesini sağlayan (tonlarca örnek var) , pc'nin bir deney platformu olmasını sağlayan korkunç ötesi bir korsan var. İşin dahada korkunç tarafı bunu savunan bir kesim var pc'de. Ayrıca pc'de ki korsanı kontrol altına almanın hiç bir yolu yöntemi yok. Cezalandırabilmenin hiç bir yolu yöntemi yok. Bu böyle idi böyle de kalacak. Ayrıca konsollar tek bir platform oluşlarının avantajı ile , gelen tek bir güncellemede , ufak bir oyun içi dosyası ile brick olan, bir daha internet ortamı ile yan yana gelemeyen cihazlardı. PC'de kur envai çeşit programı , lan- game oynuyormuş gibi dal online aleme. 2'si 1 programında ki tartışma konularını hatırlatırım. Hepsi oraya pc'den bağlanan pc kullanıcılarının yorumları idi. Burada dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise satışlar. Neticesinde üreticisini doyurduğu müddetçe gerisinin bir önemi kalmıyor. 9 yıllık konsollara çıkmış , korsan platformlara 1 hafta - 14 gün önceden düşmüş bir oyundan bahsedeyim mesela. GTA V ... Adamlar bir satış yaptılar , pir satış yaptılar ! Nesle damgayı vurup kapattılar. Şimdi gelde kopya olarak indirilen yada kullanılan 1-2 rakamı konuş. Ps 3 ve Xbox 360 gibi ömür sürelerini doldurduklarından ötürü "sıfır" denetime tabi tutulan konsollardan bahis ettiğimizi de unutmayalım burada. Ki kaç sene sonra korsan saflara düşebildiler. Buyurun aynısını ps4 , xbox one'da idda edin. Kısacası her platformda korsan vardır. Yada bir süre sonra olacaktır. (3ds'i korsan kullanmak için gerekli olan aparatları adamlar neredeyse televizyon reklamı ile satacak, ama orijinal oyun satışlar ortada, konsol yıkıyor) Önemli olan satışlardır. Pc de bir oyun 1 satılıp 3 korsan oynanırken , konsolda bir oyun 5 satıp 1 korsan oynanıyorsa , kimse konsolda ki korsandan söz edemez ... (o da 9-10 yıllık cihazlardan söz edilirken)

raxor36

6.3.2014 18:06:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: BERATTAN konsol sürümü konsola düştü bile,ama başında takıldım nereye gideceğimi bulamıyorum :)
Evet, bir de konsolda korsan olmaz diyorlar.

BERATTAN

6.3.2014 17:54:10

0
konsol sürümü konsola düştü bile,ama başında takıldım nereye gideceğimi bulamıyorum :)

ultralisan

6.3.2014 17:44:15

0
Beklenen tarihdi resmiyete dökülmesi iyi oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız