Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resistance 3'ün Multiplayer Demosu PS Plus'a Özel

Oyunun senaryo modunda ise bu tür çılgın yaratıklara karşı mücadele edeceğiz

     SCEE'nin Avrupa ürün müdürü Elliott Linger'ın açıklamasına göre Avrupa'da Resistance 3'ün multiplayer demosunu sadece Playstation Plus kullanıcıları oynayabilecekler. 

     Amerika'da ise Resistance 3'ün multiplayer demosunu oynamak isteyenler SOCOM 4'ü (Special Forces) satın almak zorunda kalıyorlar. Avrupa'da ise neden böyle farklı bir sistem seçildi bilinmiyor.

      İki bölgede farklı uygulamalar olmasına rağmen demoların tamamen aynı zamanda oyuncuların kullanımına sunulacağı da vurgulandı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Resistance 3 Sony Insomniac Games PS3
Japonya'da Move, Kinect'ten 2 Kat Fazla Sattı Brink'in 1 Hafta Erken Çıkacağı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.4.2011 01:39:33

0
Valla kenileri kaybeder türkçe çıkmasa almam oyunu malum yolardan oynarım bukadar basit ingilizce düzeyimde fena değil.Bize değer vermeyipde bi türkçe alt yazı bile koyulmayan hiç bir oyunu satın almıcam bundan sonra.

omar2425

12.4.2011 00:00:16

0
tek_tower geri zekalımısın ne alakası var :D Sen hergün dilini yozlaştır örnek veriyim=tek_tower niye tek_kule yazmadın sen dilini iyi savunuyor musun....

TangoEchoKilo

11.4.2011 23:13:41

0
mazeret : tr de oyun satıslarımız yeterlı sevıyeye gelmedıgınden dolayı turkce cıkarmıyoruz tırı vırı GERCEK : ırkcılık,haclı seferı zıhnıyetı,osmanlıdan nefret etme,canakkale acısı

VEZ1R

11.4.2011 21:36:38

0
oyun demoları firmaların oyunlarını tanıtmak amacıyla yaptıkları bir çeşit reklam aracıdır. yani oyun firmaları kendi iyiliği açısından bu demoları daha fazla kitleye ulaştırmak zorundadır. ama son yıllarda öyle bir tutum sergiliyorlarki sanki demo yayınlayarak millete iyilik yapıyormuş gibi davranıyorlar. bu da sokakta milletin elize zorla el ilanı tutuşturup teşekkür beklemek gibi bişey. sen mecbursun kardeşim o demoyu bana ulaştırmaya ben değil. inadına korsan alacaksın böyle davranan firmaların oyunlarını.

LostPower

11.4.2011 21:07:09

0
Bu ırkcı zihniyetten vazgecemediler gitti.Kardesim HER KESİMDEN İNSAN ,Her bölgeden bir vatandaş oyunlara para vermiyormu ki ilk ben oynucam sonra sen oynucan .Neden efendim benim verdiğim para sahtemi, veya ben korsanmı aldımki bu iki yüzlülük niye?

Audreys

11.4.2011 20:20:14

+1
Sony? Duysa bile yapmaz bu şirket. Tek yararlı işi Ps serisini çıkarması oldu. :D

BSC Misafiri

11.4.2011 19:49:18

0
Türkçe çıkarsa oyunu alırım duy sesimizi sony
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız