Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resistance 3 Sonunda Duyuruldu ! (Video Eklendi)

 

r3

 
    Sony, hayranların merakla beklediği devam oyunu Resistance 3'ü en sonunda duyurdu. Birbirinden harika oyun ve donanım tanıtımlarına devam eden Sony, Köln'de bu akşam resmen şov yapıyor.
 
    Önce Xbox 360'ın en özel oyunlarından Mass Effect 2'yi PS3'e duyuran Sony, akabinde yeni Playstation 3 modellerini de duyurdu. Şimdi ise Resistance 3 tanıtımı ile Playstation 3 sahiplerinin yüreğine su serpildi. 
 
    Sunum esnasında trailer'ı da gözler önüne serilen Resistance 3 için duyuru yapılabileceği az çok akıllarda dolaşıyordu. Henüz çıkış tarihi verilmeyen oyunun hemen çıkmasını bekleyemeyiz haliyle, en az 2011 çıkış tarihi kulislerde şimdilik konuşuluyor, detaylar daha sonra belli olacaktır.
 
    Güncelleme: Resistance 3'ün duyuru video'su eklenmiştir. Buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Resistance 3 Sony Insomniac Games PS3 GamesCom
160 GB ve 320 GB Playstation 3 Onaylandı Little Big Planet 2'den Gamescom Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2010 11:10:44

0
arkadaşa katılıyorum,bende birçok sitede kesin alınması gereken oyunlar listesinde diye aldım,hala evde duruyor ,oyunu bile bitirmedim,oldukça sıradan bir oyun...onu bu kadar özel yapan bilmiyorum

Wayward Son

18.8.2010 09:29:28

0
Oyunda da şu videodaki atmosferi sağlasalar dediğinde haksızsın derim eturkmarmara. Evet ilk 2 oyun FPS türüne pek bir şey katmasa da akıcılığı ve yer yer sağladığı o apokaliptik his ile bence başarılıydı. Tabi ki Killzone ile baş edecek hali yok, ama berbat bir oyun değil Resistance. Çok eğlenceli ama türe yeni bir şeyler katmayan bir oyun sadece. En büyük eksisi, ilk ve ikinci oyun arasında mekansal olarak çok fark olmamasıydı. Şimdi mekanları düşünüyorum da, bazı bölümlerin hangi oyuna ait olduklarını ayırt edemiyorum :)

VEZ1R

18.8.2010 01:05:22

0
bencede inanılmaz derecede overrated bi oyun serisi bu. çok övüldüğü ve her yerden yüksek puanlar aldığı için ps3 ü ilk aldığımda bu oyunları almıştım. oynadım o kadar neyini abarttıklarını bir türlü anlamadım. son derece sıradan bi oyun. 1 milyon tane oyun var bunun gibi. ne güzelliği ne farklılığı var yani? killzone 2 gibi bir oyunun yanında adı bile anılmaz.

Antrim

18.8.2010 00:16:54

0
HİÇ BİR OYUNUNU SEVMEDİM TAVSİYE ETMEM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız