Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil'dan Esinlenen Daymare: 1998 Bu Yaz PC için Çıkacak

 
Geliştirici Invader Studios, Resident Evil serisinden esinlenen üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Daymare: 1998'in bu yaz PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun PC çıkışının ardından kısa bir süre sonra da PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelecek.

Invader Studios ayrıca oyunun dünya genelindeki yayıncılığını üstlenmesi için Destructive Creations ve All In! Games ile ortaklığını duyurdu. Destructive Creations geliştirici stüdyoya ağırlıklı olarak animasyonlar, ara sahneler ve genel kaliteyi sağlamak üzerine ek geliştirme desteğinde de bulunacak.
 
Bugün yayınlanan yeni teaser fragman oyunun hikayesini ve atmosferini kısaca gösteriyor. Daymare: 1998 "özenli bir şekilde detaylı gerçekçi animasyonları, saldırıları ve parçalanmaları" olan 20'den fazla eşsiz düşman karakter modeline sahip olacak.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla detaya Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Ubisoft Notre Dame Katedrali için €500,000 Bağışta Bulunuyor, Assassin's Creed Unity PC'de Ücretsiz Dark Devotion 25 Nisan'da PC için Daha Sonraki Bir Tarihte PS4 ve Switch için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.4.2019 19:41:28

0
Oyunun isminde bile RE harflerine 1998 i yazmışlar.Re2 nin çıktığı yıl.Sanırım yapanlar baya bi re hayranı falandı.Bakarsın güzel bişey yaparlar.Şuanda zaten re serisi 5 ten beri aksiypna döndü son re2 remake ide beğenmedim resmen re6 nın modlanmış hali çakma bi re2 olmuş. Kaliteli remake sadece re1 e yapıldı.Şimdi re2 remake i beğenen tonla kişi vardır ama eaki haliyle alakası yok mekan ve karakterler hikaye aynı ama oynanış tam bir fiyasko aksiyon oyunu olmuş.O yüzden bu oyununda fazlasıyla potansiyeli var.

Orange20

18.4.2019 17:04:56

0
Farklı tarzda bir yapım deniyorlar bu sefer, uzun bir süreç var iyi bir şey çıkarsa oynarız.

BSC Misafiri

18.4.2019 17:03:01

0
O oyunları oynayan çocuklar büyüdü, şimdi özenerek oynadıkları oyunlardan esinlenerek hayallerindeki oyunu yapıyorlar. Çok zayıfız bu konuda. Bu kadar imkana rağmen eldekini değerlendirmenin eğitimiyle yetiştirilmediğimiz, yetişmediğimiz için :'/ Emek vermek gerek, emek gösterilirse mutlaka meyvesi pişiyor er ya da geç

BSC Misafiri

18.4.2019 12:11:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Hatred oyunun yapimcilarida yer almis. Ve oyunu son cikan Re7 veya daha ok Re2 Remakeye benzetmisler. Ve yapimin özensiz oldugu apacik.
Hocam daha çok erken. Adam gibi oynayış şeysi paylaşmamışlar. Hemen doğramamak gerek, bakarsın yeni bir seri çıkar hiç belli olmasssssssss

BSC Misafiri

18.4.2019 12:06:58

0
Yahu Invader Studios zaten resmi olmayan Re2 Remake yapan ekipti oyunun RE2 remake benzemesi şaşırtmamalı ama stüdyoyu hiç anlamıyorum. Oynanış benzese dahi farklı atmosfer, farklı mekanlar hazırla kimse diyemesin RE2 bu ya. Hiç mi tasarım fikriniz yok be kardeşim. Capcom nedeniyle iptal edilmek zorunda kalınan re2 fan işinin hazır assetlerini kullanalım boşa gitmesin kafasında oyunun başladığını tahmin ediyorum. Yapın abi özgün mekanlar, canavarlar, karakterler çok iyi olmamış ama denemişler diyelim sırf bu özgünlüğünden ötürü alıp oynayalım aklımızda kopya olarak yer edinmesin.

mementopolis

18.4.2019 01:05:27

0
Hatred oyunun yapimcilarida yer almis. Ve oyunu son cikan Re7 veya daha ok Re2 Remakeye benzetmisler. Ve yapimin özensiz oldugu apacik.

BSC Misafiri

17.4.2019 23:45:19

0
Resident evil 5 tarzı olursa çok iyi olur o oyun benim için süperdi 6 çok iyi değildi ama idare ederdi videoyu izledim güzele benziyor umarım oynarkende öyle hissederim

BSC Misafiri

17.4.2019 22:58:28

0
Taklitler aslını yaşatsın. Güzel bir taklit olursa havada kaparım açıkçası (Tabii RE5 ya da 6 benzeri olmazsa..)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız