Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Yapımcısından Geri Adım


   Serinin babası Shinji Mikami'nin Capcom'dan ayrılışı sonrasında Resident Evil serisinde yapımcı olarak rol oynayan Masachika Kawata, 2012 yılında gerçekleştirdiği bir röportajda korku türü oyunların eskisi kadar rağbet görmediği ve satmadığını, aksiyon ve shooter oyunlarının revaçta olduğunu dile getirmiş, Resident Evil serisinin de bu yönde ilerleyeceğini ima etmişti.
 
   Ancak VideoGamer isimli siteyle gerçekleştirdiği röportajda Kawata'nın bu düşüncesinden çark edişini ve nedenini duyabilirsiniz:
 
"Son bir kaç oyunda kullanıcılardan gelen yorumlara bakarak, düşüncemi yavaşça değiştirmeye başladım. Ancak halen şunu düşünüyorum; mesela konsollara sunduğumuz Resident Evil: Revelations hem klasik oyun elementlerine sahip hem de modern oynanış dinamiklerine. Umarım yapım her iki açıdan oyuncuları tatmin eder.
 
Resident Evil serisiyle ileri gitmek benim ve seri için en önemli şey. Ne olursa olsun her zaman için serinin yapı taşı olan korku öğelerine odaklanmalıyız. Bu asla değişmeyecek."
 
   Yaptıklarından sonra Capcom'a itimad etmek zor. Seriye sadık pek çok Resident Evil hayranı için, hikayenin gidebileceği başka bir yer kalmadı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC resident evil 6 resident evil operation raccoon city resident evil 5
Temple Run: Oz The Great And Powerful Yolda Slender: The Arrival İçin Ön Siparişler Yakında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.2.2013 08:30:36

0
böyle serileri kurtaracaraklarına batırmak için çalışıyor firmalar güzelim seriyi neden aksiyona kaydırdılar ki bence resident evil serisini mayıstaki revelations oyunu kurtarabilir

aykut291

4.2.2013 14:05:52

0
Capcom yerinde olsa seni işten atar yerine Shinji Mikami geri almak için elimden geleni yapardım!

resh_aykut

4.2.2013 13:25:01

0
Resident evil ı ön yargılarınızdan KURTULUP değerlendirirsek oyun muhteşem fakat eski oyunlarla karşılaştırınca durum değişiyor . Seriyi bitirin de kurtulalım nedir ya yıllardır resident evil ile büyüdüm bir tek revelations oyununu hariç bütün oyunları oynadım . Hangi akıl fan'ı olduğu oyunun bitmesini ister .. Biraz firmalardan çok yeni nesli suçlamanız gerekir ! Tamam haklısınız ama bana bu nesilde her ne kadar ÇOK SEVSEM DE Eski Resident evil oynanışına sahip örnek bir oyun gösteremiyorsanız ; Kusura bakmayın da boşuna çırpınıyorsunuz .

CaSsErDoDo

4.2.2013 11:45:48

-1
Artık bitirin şu seriyi de kurtulalım kardeşim yav.Ne senaryonuz var ne oynanışınız berbat oyunlarla karşımıza çıkıyorsunuz.Demek ki capcom bu kadar küçük ve berbat bir firma ki yeni bir marka oluşturmaktan aciz

OTTOMAN_67

4.2.2013 11:30:54

0
yeni oyun yapmasınlar re 2 re3 ve veronicayı tekrar yeni grafıkler ile geri getirsinler razıyım Ama oyunlara yok yenilik olsun diyede yeni yaratıklar koymasınlar ellerine silah vermesinler. Re remakede olduğu gibizombiyi yakma özelliği yine olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız