Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village Satışları Dört Milyonu Aştı

 
Capcom, Resident Evil Village'ın dünya genelindeki kutulu sürümlerinin dağıtım miktarı ile dijital sürümlerinin satışları toplamının dört milyon adeti aştığını duyurdu.
 
Resident Evil Village PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 7 Mayıs'ta çıkış yapmıştı ve dört günde üç milyon satmıştı. 19 gün sonunda dört milyonu geçti.
 
Serinin bir önceki oyunu Resident Evil 7: biohazard 10 ay sonra 4.1 milyon adet satışa ulaşmıştı. Resident Evil 7: biohazard'ın satış miktarı şu anda 9 milyon.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
Uncharted 4 PC'ye Geliyor Dragon Quest XII: The Flames of Fate Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yurtsever1453

27.5.2021 19:16:36

0
Capcom gerçekten bu işi iyi biliyor. Muhteşem bir oyun.

1655

27.5.2021 15:44:32

0
Grafikler, mekanlar, tasarımlar gerçekten muazzam olmuş ama korku ve ürperticilik anlamında beklentimi karşılamadı. Bir kaç yer dışında ürperticilik yoktu daha çok aksiyon oyunu olmuş, korku oyunundan çıkıp hayatta kalma oyununa dönmüş. RE7 de buna göre daha çok korku unsuru vardı.

KAKÁ

27.5.2021 15:40:04

0
Bu neslin simdilik en guzel oyunu benim icin.

Boone

27.5.2021 15:23:27

0
Capcom'u doğru yolda görmek çok güzel. Bunun gibi üzerine düşünülmüş güzel oyunlarla seriye devam etmelerini dört gözle bekliyorum. Resident Evil olup olmama mevzusuna gelirsek, 4. oyundan itibaren seri hep aynı şeyle suçlandı. Ne zaman bir oyun çıksa bu Resident Evil değil dendi. Artık sıktı bu tartışma :)

HayvanGenli

27.5.2021 12:21:59

0
14 milyona kadar yolu olmasi dilegiyle. Bir oyun her acidan bu kadar mi basarili olur. Ozellikle ses tasarimi. Okullarda ders olarak verilmeli ses tasarimi. Ayrica 7. oyun ciktiginda RE Engine'in ne kadar basarili bir oyun motoru oldugunu konusmustuk ama oyun koridorlarda ve kapali mekanlarda gectigi icin normal karsilanmisti. Village ile acik mekanlarda da ne kadar basarili oldugunu bir daha gosterdi. (NOT: bir not eklemek istiyorum gecen haberlerde birinde fps dususunden sikayetci birileri vardi. Hangi haberdi hatirlamiyorum o yuzden buraya yaziyorum. fps dususu yasadiginiz zaman ana menuye donun, oyuna devam edin problem duzeliyor. Problemin neden kaynaklandigi belli aslinda da teknik detaya simdi girmeyeyim.)

zed

27.5.2021 10:44:17

0
Bu satışlarda Lady Dimitrescu'nun etkisi çok büyük bence. Çok iyi PR çalışmasının sonucu...

BSC Misafiri

27.5.2021 10:13:34

+2
Kusura bakmayın da Resident Evil 7 ve 8, 4 5 6 dan çok daha Resident Evil oyunu. Resident evil virüs ve biyolojik silah konularını senelerdir birlikte işledi, b.o.w konusu çok ön plandaydı bu iki oyunda bunu da anlatabilecek en güzel kurguyla anlattılar. Gerçekliğe bu kadar yakın bir RE oyunu oynamadım şu ana kadar. Fanları memnun etmek mümkün değil 20 sene öncesindeki kafadalar halen. Resident evil ana karartersiz de oluyor oluyor basbaya. Resident evil'ın evrenini genişleten iki oyun olmuş. Çok basite indirgemeyin mevzuyu. Sonuna kadar hak ediyor bu sene game of the Year ı. Keza It Takes Two da öyle.

Hudson51

27.5.2021 09:34:58

0
Sevindim. Her ne kadar RE7 kadar şok edici bir oyun olmasa da RE8 de atmosfer, mekan ve oynanış olarak oldukça iyiydi. Hikayesi ise üzgünüm ama meh seviyesinde.

Dante

27.5.2021 09:19:23

+4
Oyun gayet Resident Evil aslında. Taş gibi RE hikayesi devam ediyor. Sadece diyaloglar çok yapmacıktı. Capcom diyalog yazımında geriye düşmüş, yani Capcom'un efsane ara sahne ve diyalog yazımlarına alıştıktan sonra bir tek o konuda biraz yavan kaldı Village. Yoksa taş gibi bir RE'dir.

aykut291

27.5.2021 09:12:50

0
Oyun sanatsal açıdan çok harika bir Oyun.Mekan tasarımları Düşman tasarımları harika Oynarkenden baya keyif aldım.Ama benim için asla bir Resident Evil değil bu Oyun. İsmini sadece Village koysaymış ayakta alkışlardım.Oyunda Criside sadece göstermelik koymuşlar tamamen fan servis hem hayranlarının gönlü kırılmasın hemde yeni nesil Oyunculara hitap edelim demişler.Oyun hiçbirşekilde Resident Evil havası yoktu gene fakat üstüne basa basa oynarkende keyif aldım Oyun kötü değil.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız