Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village Çıktı – Yeni Nesil Korku Sizi Bekliyor

 
Capcom’un merakla beklenen hayatta kalma korku oyunu Resident Evil ™ Village, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One, Steam ve Stadia'da dünya çapında çıktı. Resident Evil Village, oyuncuları çok sayıda gizemli yerlinin ve korkunç yaratıkların beklediği karla kaplı ücra bir köyün dehşetinden kurtulmak için yoğun bir savaşın içine çekiyor. Bu aksiyon dolu oyun, dünya çapında 107 milyondan fazla satan ve bu yıl 25. yılını kutlayan ödüllü Resident Evil ™ serisinin sekizinci ana oyunudur. Resident Evil Village, PlayStation 4'ten dijital PlayStation 5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltme yapabilir ve Xbox Series X | S ve Xbox One konsolları için Smart Delivery'i destekler.
 
Resident Evil Village, eleştirmenlerce beğenilen Resident Evil™ 7 biohazard’da anlatılan Ethan Winters hikayesine devam ediyor. Kıdemli Chris Redfield gibi gerçek üstü kahramanlar ve Lady Dimitrescu gibi düşmanları empoze eden kahramanlar, Ethan'ın kızını kurtarmak için karşılaştığı esrarengiz karakterlerden sadece birkaçı. Resident Evil Village, yoğun bir hikayeye ve sağlam bir oynanışa ek olarak, hayranların gözdesi The Mercenaries oyun modunu da geri getiriyor. Bu ekstra mod, hikaye bittikten sonra oynanabilir ve yeni özellikler ekleyerek oyunculara Ethan’ın yolculuğunu tamamladıklarında köyün keyfini çıkaracakları ek zorluklar ve yollar sunar.

Capcom'un tescilli RE Engine ile eşleştirilen ve aynı zamanda Resident Evil 7 biohazard, Resident Evil ™ 2, Resident Evil ™ 3 ve Devil May Cry ™ 5 gibi beğeni toplayan oyunlar oluşturmak için de kullanılan en yeni konsol teknolojisi, en canlı hayatta kalma korku deneyimini sunar. Resident Evil Village bugün hem fiziksel hem de dijital olarak Standard ve Deluxe sürümlerinde mevcuttur.

Resident Evil serisinin 25. yıl dönümünü kutlayan hayranlara bir teşekkür olarak, Resident Evil Village'ı satın alanlar, 2021 yazının ilerleyen günlerinde çıkacak olan ücretsiz çok oyunculu Resident Evil ™ Re: Verse deneyimine de erişebilecekler.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
Conan Exiles Xbox Game Pass'e Geliyor Nintendo eShop'ta Bu Hafta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.5.2021 19:41:28

0
eski resident evil hayranları bilirler ki eski oyunların yeri bir başkadır.. Ancak günümüzde malesef yenilikçi olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Resident evil village oyunun konusunu biraz dallandıran bir oyun olmuş. Kişisel olarak benim beklentilerimi karşıladı.. Karanlık olmadan da insanı korkutabiliyor. Resident evil markasına yakışmış bu oyun

mehmetalpertr

9.5.2021 15:06:43

0
2-3 saat kadar oynadım. Oyun çok iyi olmuş. Ama bana o kadın seksi gelmiyor. korkutucu geliyor daha çok.

BSC Misafiri

8.5.2021 11:14:13

0
Yeni nesil dedikleri RE evreninin içine edilmesi ise bu seri öldü demektir. Hele Pornografik baş kötü karakter tasarımı da mezar taşı oldu bana göre. Beden var ruh yok. Güzelim korku oyunu gitti yerine üçüncü sınıf gerilim oyunu geldi

BSC Misafiri

7.5.2021 23:34:56

0
bu oyun sayesinde Ethan'ın legodan oluştuğunu öğrendik çok şükür
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız