Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Reboot Filminin İsmi Resident Evil: Welcome to Raccoon City

 
Resident Evil reboot filminin resmi ismi belli oldu.

SXSW etkinliğinde IGN'e konuşan yönetmen Johannes Roberts, filmin isminin Resident Evil: Welcome to Raccoon City olacağını açıkladı.

Film, ilk iki Resident Evil oyununu kapsayacak. 1998 yılında geçecek film, zombiler tarafından kuşatılmış Raccoon City'deki olayları anlatacak. Resident Evil 1'den şehir ile konağı ve Resident Evil 2'den polis karakolunu içerecek. Robbie Amell (Chris Redfield), Kaya Scodelario (Claire Redfield), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) ve Hannah John-Kamen (Jill Valentine) filmin başrollerinde.
 
Johannes Roberts'ın belirttiğine göre Resident Evil: Welcome to Raccoon City, Paul W. S. Anderson'ın Resident Evil film serisiyle tamamen bağlantısız ve ayrı bir köken hikayesi sunacak. Yeni film korkuya odaklanacak ve özellikle konağın aşırı derecede korkunç olacağı ifade edildi.
 
Johannes Roberts büyük bir John Carpenter hayranı olduğunu ve Assault on Precinct 13 ile The Fog gibi filmden esinlenmeler aldığını dile getirdi. Johannes Roberts, Resident Evil: Welcome to Raccoon City ile yeni bir Resident Evil film serisini başlatmayı umuyor.
 
Resident Evil: Welcome to Raccoon City 3 Eylül 2021'de vizyona girecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Resident Evil 2 Resident Evil 2 Remake Remake Capcom R&D Division 1 PC PS4 Xbox One korku Raccoon City Yoshiaki Hirabayashi
SXSW Oyun Ödüllerinde Yılın Oyunu Ödülünü Hades Kazandı NieR:Automata'ya Steam'de Olumsuz İnceleme Yağdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

matador_mirkhan

21.3.2021 20:06:15

0
Benim direk beklentim yok.

Deswaaa

21.3.2021 10:38:16

+1
Beklentimi oldukca düşük tutuyorum sizlere de aynısını öneririm çıkınca hayal kırıklığı yaşamayın diye

Boone

21.3.2021 09:20:41

+1
Şu ana kadar gösterilen her şey oyunları oynayanlar için oldukça olumlu. (Leon hariç) Bu filmin handikapı muhtemelen Resident Evil hayranları dışında kimse tarafından sallanmayacak olması. Ayrıca umarım ülkemizde gene Ölümcül Deney ismi ile yayınlanmaz. Çok rahatsız ediyor o isim beni.

neilblack

21.3.2021 09:07:08

0
IMDb : 5.2 , şimdiden yazayim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 2: Remake
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız