Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Raccoon City Mi?


 
    Capcom'un Batı'ya açılma politikası doğrultusunda son olarak Dead Rising 2'yi Blue Castle Games'e emanet ettiğini görmüştük. Şimdi de Resident Evil serisi Batılı bir geliştiriciye emanet ediliyor gibi görünüyor.
 
     Kotaku'nun haberine göre Confrontation, Tactical Strike ve Fireteam Bravo 3 adlı SOCOM oyunlarının geliştiricisi olan Slant Six Games şu sıralar Resident Evil: Raccoon City adlı bir oyun üzerinde çalışıyor.
 
     "Slant Six Games'teki herkes, yeni inanılmaz projemiz üzerinde çalışmaya başladığı için çok heyecanlı. Yapım şu ana kadar açıklanmadı, ama yeni yayıncı ortağımız ile birlikte dünya çapında ünlü olan bir oyun üzerinde çalıştığımız için çok memnunuz."
 
      Slant Six Games'in bazı eski ve yeni üyelerinin LinkedIn profillerinde de Xbox 360 ve Playstation 3 için henüz duyurulmamış bir aksiyon oyunu projesinde çalıştıkları bildirilmişti. Bu Mart ayında da firma, Japonca tercüman aradığını açıklamıştı.
 
     Bu bilgilerden sonra artık yeni Resident Evil'ımız hayırlı olsun diyebiliriz. Gerçi hayırlı olup olmayacağı konusunda acele etmemek gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 5:Alternative Edition Capcom PS3 xbox 360
Crackdown 2'nin Deluge DLC'sinin Tanıtım Videosu iPhone'daki Rage'in Ayrıntıları Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bilalorg

3.11.2010 18:14:38

0
resident evil ne olursa olsun oynanılırrrrrr merakla beklemedeyim

darkmel

2.11.2010 17:14:36

0
capcom yaksın kendini bence daha oyun yapacak eleman da kalmayınca elinde satar duru elindeki oyunları hepsi mikaminin hatası alacaktı bu oyun haklarını giderken,bu kadar rezil bi hale düşmezdi bu oyunlar

erkefur

2.11.2010 16:09:55

0
O anime değil ve adı Degeneration.

BSC Misafiri

2.11.2010 11:41:46

0
Zaten Raccon city diye bi animesi var . Resident evil'ın herhalde onu konu alicaklar . Resimdeki karakterlerde animedeki karakterler ..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 : Gold Edition
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız