Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 7 biohazard, planlandığı gibi Apple cihazlarındaki yerini aldı. Açıklanan detaylara göre oyun artık iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M serisi Apple Silicon çipine sahip tüm iPad ve Mac'ler için mevcut durumda.
 
Capcom oyunları Apple cihazlarına çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Tek bir satın alma işlemi ile hem iPhone, iPad hem de Mac'lerde oynama fırsatına sahip olacağınız bu sürümde cihazlar arası kayıt sistemi, çapraz ilerleme ve diğer özellikler destekleniyor. Ayrıca dokunmatik ekran kullanımına yardımcı olmak için yeni bir otomatik ateş etme sistemi de gelişmiş kontrollerle beraber geliyor. Oyun bu sayede tablet ve mobilde daha rahat bir şekilde oynanabiliyor.
 
Konsol benzeri bir deneyim yaşamak için Capcom diğer taraftan harici kontrolcü desteğinin de bu sürümde olduğunu aktarıyor. Bu pakette sadece temel oyun değil aynı zamanda Not A Hero DLC'si de yer alıyor. Diğer taraftan oyunun bir bölümünü ücretsiz olarak oynayabileceğiniz demo sürümü de mevcut. Oyunun fiyatı ise 20 dolar.
 
Bildiğiniz üzere daha önce Resident Evil 4 ve Resident Evil Village oyunları iPhone 15 Pro, iPad ve Mac cihazlarına çıktı. Şimdi ise Resident Evil 7 biohazard katıldı. Son olarak Resident Evil 2 remake oyunu geliştirilme aşamasında.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Macrumors oyun haberler 2024
PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti?

Chosen_One

6.7.2024 11:41:46

0
Hiç önermem, telefon eriyecekmiş gibi ısınıyor bu oyunlar yüzünden.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız