Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 VR 21 Ekim'de Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Oculus Studios ve geliştirici Armature Studio, Resident Evil 4 VR'nin 21 Ekim'de Oculus Store üzerinden Oculus Quest 2 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Tamamen sanal gerçeklik için düzenlenmiş bu yepyeni sürümde, Resident Evil 4'ün ikonik dünyasını keşfedin. ABD Başkanı'nın gizemli bir tarikat tarafından kaçırılan kızını kurtarma görevinde, özel ajan Leon S. Kennedy'nin rolünü üstlenin. Avrupa'nın kırsal bir köyünden yolculuğa başlayın, zorlu düşmanlarla mücadele edin ve sırları açığa çıkarın.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Benzersiz sanal gerçeklik etkileşimleri.
- Birinci şahıs kamera açısı.
- Resident Evil 4'ün gizemli dünyasına ait sanal gerçeklik ortamları.
- Sanal gerçeklik için yeniden oluşturulmuş çarpıcı ve yüksek çözünürlüklü grafikler.
 
Oculus store sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye vr
Blossom Tales II: The Minotaur Prince, Switch ve PC için Duyuruldu Code Vein, iki Milyon Satış Rakamına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

27.9.2021 23:37:39

0
Facebook'un kendi cihazları arasında exclusive olayı yapmasını hiç anlamadım, anlamayacağım. Nedir bu exclusive saçmalığı yani. Rift S kullanıcısıyım. Onu da zaten Alyx aşkına aldım, yoksa inanılmaz merak ettiğim bir teknoloji değildi. Hadi dersin ki "Kardeş bu oyun FB VR cihazlarına özeldir" hadi eyvallah (buna bile karşıyım gerçi de) ama özellikle Quest 2 Exc olması neyin kafasıdır? Rift S üretimini sonlandıracağız, hadi zorla Quest 2 aldıralım insanlara... Hll knk yani, ne diyeyim. Bunlar Quest Pro yada Quest 3 çıkardıklarında ona da özel siLindirik bir oyun çıkarırlar ve yeni cihaza exc yaparlar kesin. Bir daha cihaz alırsam büyük ihtimal kablosuz olacak ama kesinlikle FB'nin cihazı olmayacak. HTC ya da özellikle Valve'dan hamle bekliyorum. Özellikle Valve'dan. Eğer wireless hmd söylentileri doğruysa bu sefer (2. denemede) baya kaliteli bir cihaz bizi bekliyor demektir. Hani tamam hiçbirisi babasının hayrına bu işte değil biliyoruz da, bokunu çıkarmayın be arkadaşım ya. RE serisine ilgili bile değilim ama belki sırf VR kütüphaneme +1 olsun diye bu oyunu alacaktım. Şimdi bedava versin almayacağım ve oynamayacağım

_GRKM_

27.9.2021 22:13:19

0
Beklenti Remake..Gerçekler VR
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız