Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 3 Remake'te Alternatif Sonlar Bulunmayacak

 
 
Resident Evil serisinin 1999 yapımı üçüncü oyunu bildiğiniz gibi önümüzdeki aylarda Remake'i çıkacak. Remake sürümünün 1999 yapımı ana oyuna göre yenilikler içereceğini daha önce öğrenmiştik. Bazı yenilikleri buradan öğrenebilirsiniz.
 
Oyunun yapımcısı Peter Fabiano, popüler İngiliz dergisi Official PlayStation Magazine'e konuştu ve oyundaki bir değişiklikten daha bahsetti. Peter Fabio'nun söylediğine göre oyunda alternatif sonlar bulunmayacak. Peter Fabiano, "Hikaye boyunca önemli kararlar alacaksınız ve bu kararlar size farklı rotalar çizecek. Sonuçlarını hemen göreceksiniz. Ancak bunlar oyunun sonunu etkilemeyecek ve alternatif sonlar bulunmayacak." dedi.
 
Oyunun ertelenme yaşamayacağını ve %90 oranında bitmiş olduğunu daha önce öğrenmiştik. Resident Evil 3 Remake 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Resident Evil 3 Remake Capcom PS4 Xbox One PC
Pokemon GO Şimdiye Kadar 3.1 Milyar Dolar Kazanmış Wolfenstein: Youngblood'ın Yeni Güncellemesi RTX ve DLSS Desteği Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

11.1.2020 14:57:20

0
Geçen hafta oynayıp bitirdim bu modla.Gerçekten çok temiz görünüyor.

serkanapaydin

11.1.2020 14:44:26

+1
Eğer daha önce eski oyunları deneyimlememiş olanlar varsa pc de çalışan dolphin emulatör için re2 ve re3 grafikleri hd olarak düzenlenmiş versiyonları mevcut. https://www.youtube.com/watch?v=tLe1lqy1csY&t=6111s videonun açıklama kısımlarında nasıl yapılacağı anlatılıyor.

BSC Misafiri

10.1.2020 15:07:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Orjinalinde alternatif sonlar var mıydı? Hiç oynamadığım için meraktan soruyorum. Eğer vardıysa ve remake'de kaldırıldıysa çok kötü.
Evet vardı. Ama öyle ahım şahım değillerdi. Bir tane sonda nikolai helikopterle gelip sana ateş ediyordu, sende onu öldürüyor ya da kaçmasına izin veriyordun. Diğer sonda da nasıl oluyor bilmiyorum ama Nikolai oyunun ortalarında zombi ya da başka bir şey tarafından ölüyordu. Sende Nikolai'a bulaşmadan oyunun sonunda Nemesis'i öldrürp Carlos ile gidiyordun. Ama bir şey değişmiyordu işte. İki sonda da Carlos ile gidiyorsun, iki sonda aynı bitiyor.

BSC Misafiri

10.1.2020 15:06:54

+1
Pek bir şey yok, birinde Carlos kullanıyor helikopteri birinde kaptanın biri.

Yanfo

10.1.2020 11:48:43

0
Orijinal içerik üretmeden, zamanının güzel yapımlarını yeniden uyarlayarak voleyi vurma sanatını başarıyla icra eden firmalardan birisin sen Capcom, Günü kurtarmaya oynamıyorlardır herhalde!. Buradan kazandıkları paraları umuyorum güzel projelerde değerlendirirler.

Ziromen

10.1.2020 11:35:04

0
Oyunu capcom un yapmadığı belli oluyor şimdiden, patlamasa bari

mehmetalpertr

10.1.2020 10:42:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Orjinalinde alternatif sonlar var mıydı? Hiç oynamadığım için meraktan soruyorum. Eğer vardıysa ve remake'de kaldırıldıysa çok kötü.
birbirinden çok da farklı olmayan iki sonu vardı. https://www.youtube.com/watch?v=WK-S2AitmnM

BSC Misafiri

10.1.2020 07:31:28

0
Orjinalinde alternatif sonlar var mıydı? Hiç oynamadığım için meraktan soruyorum. Eğer vardıysa ve remake'de kaldırıldıysa çok kötü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 3 Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız