Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant: From the Ashes 20 Ağustos'ta Çıkacak

 
Yayıncı Perfect World Entertainment ve Darksiders III'ün arkasındaki geliştirici stüdyo Gunfire Games, Remnant: From the Ashes'ın 20 Ağustos 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC platformları için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun fiyatı belli değil, henüz ön siparişe açılmadı.

Remnant: From the Ashes başka bir boyuttan gelen varlıklar tarafından istila edilmiş kıyamet sonrası bir dünyada geçen bir üçüncü şahıs co-op hayatta kalma aksiyon nişancı oyunu. Oyuncular hayatta kalabilmek için diğer boyutlar arasında geçiş yapacak ve dinamik olarak oluşturulan seviyelerde 100'den fazla canavara ve 20'den fazla boss'a karşı savaşacak.

Remnant: From the Ashes için yayınlanan "Hayatta Kalabilir Misin?" başlıklı yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha önce yayınlanan 30 dakika uzunluğundaki oynanış videosunu ise buradaki haberden izleyebilirsiniz. Resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Unruly Heroes İlkbaharda PS4'e Geliyor Bloodstained: Ritual of the Night ‘The Tower of the Twin Dragons’ Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız