Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy'nin Yeni Projesi Kinect İçin mi Olacak?


 
     Remedy firmasını eminim bir çok oyun sever yakından takip ediyordur. Max Payne'in de yaratıcıları olan ekip son olarak Alan Wake ile farklı bir maceraya imza atmıştı. Alan Wake 2 dedikoduları sürerken firmanın yeni projesi için ilk ipucu da ortaya çıktı.
 
     Firmanın resmi internet sitesinde yeni proje için iş ilanı açılmış. Konsollar için AAA kalite bir proje geliştirdiklerini belirten ekip iş ilanında ise Alan Wake motoru ile yapılan bu yeni oyun için, oyunlara tutkusu olan, takım çalışmasına yatkın ve iki yıl benzer bir görevde çalışmış gibi klasik iş ilanlarına yer vermiş.
 
     İş ilanında en ilginç madde ise teknik kısımda yer alıyor. Burada "Harekete duyarlı kontrol sistemlerinde deneyimli ( Kinect vb)" ifadesi kullanılmış. Bu ifade de doğal olarak akıllara başlıkta da kullandığım soruyu getiriyor. Bakalım firmanın yeni projesi ne olacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action
Dragon Age 2'den İki Yeni Görsel Kingdom Hearts Re:Coded'in Kapak Tasarımı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.11.2010 08:36:03

0
@ghostliving Kinect vb diyor orada. Yani PS3 ve Wii'ye de gelebilir.

SOLID SNAKE

16.11.2010 02:34:58

0
belli etmişler konsollar için ve harekete duyarlı kelimelerinden kinect e özel veya gene xbox 360 a özel bir oyun geldiği belli.

LostPower

16.11.2010 01:12:35

0
Birde kınec ile move eksıktı tam oldu Anlasılan pc tarıhe karısıcak ekran kartı fırmalarının bu konuya alaka olmaları gerek aksı halde pc ıle fırmalarda kayıba ugrucak gıbı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız