Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy Gelecek Nesil İçin Hazırlanıyor

 
    En son olarak Alan Wake ile karşımıza çıkan Remedy, görünüşe göre gelecek nesil ile ilgili hazırlık yapmayı da ihmal etmiyor.

    Üstün yetenekli oyun yapımcıları aradağını belirten firma yetkilisi, 20 kişiyi gelecek nesil konsollar üzerinde çalışmak üzere işe alacağını belirtti ve ekledi " Parlak oyun fikirleri üreten bir firmanın parçası olmak ister misiniz? Bu boşluğu iyi değerlendirin."
 
    Ne tür projelerle uğraşacakları konusunda ise "Şu an bunları size söylemem mümkün değil. Ancak teknolojimizi her zaman en üst düzeye çıkarmaya çalışacağımızı söyleyebilirim." sözleriyle kaçamak bir cevap verdi.
 
    Tüm firmalar kaçak cevapların ardına sığınsa da gerçek şu ki yeni nesil kapımızı çalmak üzere. Her ne kadar firmalar yeni konsolların bu yılı es geçtiğini söylese de önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde yeni nesile geçeceğimiz açık. Tabii o zamana kadar firmaların verdikleri bu küçük bilgilerle yetinmek durumundayız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak NowGamer Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action PC Next Gen yeni nesil xbox 720 playstation 4
Tales of Xillia İçin Batı Lokalizasyonu Başladı Blizzard World of Warcraft'ın Halinden Memnun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.3.2012 11:36:32

-2
ps3 fanları çok beklerler alan wake gibi bir oyun :)) siz gidin twısted metalde palyaço olun :)))

BSC Misafiri

23.3.2012 11:10:58

0
Degisik bir durum. Eskiden PC`lere yeni ekran karti ciktiginda yeni nesle gectik derdik grafikler gelisirdi Voodoo ve Diamond S3, Riva 128 zamanlarindan bahsediyorum! Artik konsollar grafik nesillerini ve teknolojilerini belirliyor. Gercekten teknoloji aldi basini gidiyor. Ipad 3 donanimi basli basina tasarim harikasi keza su an ki konsollar eskimis olsada hala bize inanilmaz zevk veriyor. Hani benim eski ekran kartlarim o grafik patlamalari her kart ile falan. Ozledim o gunleri...

tizar

23.3.2012 00:56:00

0
rockstar max payne 3 ün içine edecek gibi geliyor bilmiyorum oyuna bir türlü ısınamıyorum. kel, miami gömlek, güneş gözlüğü karanlık atmosferi günlük güneşlik tropik atmosfere çevirdiler derken multisini bile yaptılar.

BSC Misafiri

23.3.2012 00:09:57

0
Yeni Alan Wake.

BSC Misafiri

22.3.2012 21:11:45

0
Remedy demek Max Payne demektir o eksiyi veren arkadaş hangi akla hizmet verdi anlamadım? Alan Wake de fena bir oyun değil ama max payne'nin verdiği hazzı vermiyor maalesef.

tasci3

22.3.2012 20:06:04

0
Remedy resmen küllerinden doğdu bence tam batacakken Alan wake tuttu ellerinden helal olsun.

g4m3r

22.3.2012 19:45:28

-1
bence Remedy'nin en büyük projesi hala Max Payne 2
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız