Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reggie, Wii U için Herhangi Bir İndirimin Gerektiğini Düşünmüyor

Reggie Fils- Aime

     Eğer oyun dünyasını takip eden biriyseniz Wii U'nun beklenen satış rakamlarına ulaşamadığı haberleriyle karşılaşmışsınızdır. Mario Kart 8'in çıkışıyla bu durumu bir nebze de olsa düzelten bu konsol için Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils-Aime ilginç bir açıklamada bulundu.
 
     Reggie; şöyle açıkladı: "Herhangi bir indirim için bir neden görmüyoruz. Bunu Wii ve Mario Kart 8 paketini (bundle'ını) 329 dolardan satmaya başladığımızdan dolayı söylüyorum. Paket sorunsuz bir şekilde satılıyor."
 
     Anlaşılan yakın zamanda Wii U için bir indirim göremeyeceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Söylenti: Sleeping Dogs Yeni Nesle Geliyor Mario Maker Aslında Nintendo Geliştiricileri için Yapılmış Bir Programmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kurt.

14.6.2014 22:18:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu Adam lar sanki başka bir gezegende hayal dünyasında yaşıyorlar. wii u nun satması için mario kart 8 e umut bağlamışlar.
Donanım hiçbir şey, duyurulan/çıkan oyun ise herşeydir. Mario Kart8'in Wii U satışlarına ne denli etki ettiğini görebilirsin. http://www.vgchartz.com/ Ben bi' PS4 kullanıcısıyım Wii U'm vardı PS4'e kaynak yaratmak için satmıştım ancak 2015'te tekrar alacağım.

BSC Misafiri

14.6.2014 21:32:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter kardeşim koskaca Türkiye Cumhuriyetine sen hala ürün getirmiyorsan çıkma karşıma.Ben Gamboy Advanced SP yi Türkiyede sattıklarını hatırlarım (oyun yoktu onu yurtduşından alırdım) Ama konsol vardı Satılıyordu.NES'ide türkiyeden almıştım.Şimdi ne konsol ne oyun var aiş fiyatlar var.Ayıp kardeşim bulun bir tane disbiritör.Burdan salak salak iş yapan firmalara sesleniyor.Aral bilkom hatta daha küçük firmalar.Getirin şu konsolları ülkemize.

Son olarak nintendo sende şu wiiu işini bırak.Çıkar güçlü konsol mario kart yine olsun ama yanında battllefield da olsun
Nintendo firması Nortec adlı distribütör ile en azından 5-6 yıl ülkemiz pazarında faaliyet gösterdi. Fahiş vergiler yüzünden ve fanboyluğun doruklarına ulaşmış ülkemiz oyunseverleri arasında çok zorluklar çekti. Öyle ki kendini ülkemizin en köklü oyun dergisi olarak övünenler Nintendo'nun konsol ve oyun rakamları zirvede diye haftalık satış rakamları listesinden çıkaracak kadar gözleri dönmüş ve nefretle değerlendiriyorlardı. Yıllarca o dergileri okuyanların çoğu için Nintendo ancak alay konusu olmaktan öteye geçemedi. Şimdi ülkemizde faaliyet gösteren Sony'nin bir elektronik, müzik ve sinema şirketi olduğunu sakın gözardı etme. Hemen her şehirde onlarca elektronik ürünler satan mağazalarda Sony'nin ürünlerini bulabildiğin için Playstation'da rahatlıkla bulunabiliyor. Microsoft içinde hemen hemen aynı şeyleri söyleyebiliriz ama Nintendo sadece bir oyun ve konsol şirketi olduğundan yaygın değil. Ülkemizde bayiisi varken bile Nintendo oyunlarını bazen abd'den bazen avrupa'dan bazende uzakdoğu'dan uygun fiyata göre satın alan biriyim ve benim gibi pek çok oyunseverin aynı şekilde davranmak zorunda olduğunu biliyorum çünkü vergiler hemen her konuda çok yüksek. Maddi olanakları bizden kat kat yüksek olan ülkeler bizden çok ucuza her türlü elektronik ürünü satın alıyorlar. Şartlar böyleyken zararı kabullenerek ülkemize yatırım yaparak bayiilik alacak birilerinin Nortec iflas ettikten sonra olacağını da sanmıyorum. Oyuna sadece grafiksel güç olarak baktığın için Nintendo oyunlarını oynama şansı bulacağını hiç sanmıyorum. Nintendo konsollarında 3. parti oyunlar satmadığı için Nintendo donanım gücünü pek önemsemiyor çünkü kendi oyunlarının önceliği eğlence ve oynanabilirlik. Şu an Wii U'da olan 3. parti oyunların satışının çok düşük seviyede olduğunu takip eden herkes bilir ve Battlefield vb bütün 3. parti oyunlar dahi olsa varı yoğu grafik olanlar PC veya kendilerine göre en güçlü konsolda böyle oyunları oynamayı tercih edeceklerinden Wii U'yu da bu olduğu varsaydığımız oyunları da almayacaklardır. Wii U kesinlikle Nintendo oyunları için tercih edilecek bir konsoldur.

BSC Misafiri

14.6.2014 21:32:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: BrtLVcL Şuan 400-500 liraya full kutu bide yanında Zelda'yı bundle yapıp satsınlar yarın gider alırım. O kadar net. Ki ben daha elime Nintonde'nun tek bir ürününü dahi almış değilim. Bide manyakları düşünün nasıl kapışır.
İşte o fiyata yani 250 dolara Wii U bundle oyunlarla abd'de satılıyor, bizdeki vergilerle hemen hemen iki katına çıkıyor fiyat. Şu an abd'de Xbox 360 sadece 99 dolardan satılıyor, ülkemizdeki fiyatıyla bir kıyaslarsan sömürüyü anlamış olursun. Onlarda oyun kiralama var, her türlü oyun fuarı ve etkinlikleri var. Bizde sözde korsanla mücadele ediliyor ama 180-200 liraya oyun satarak korsanın ekmeğine yağ ve bal sürülür. Eğlenmek herkesin en doğal hakkı ama bizde lüksmüş ve bedelini ödettiriyorlar.

BSC Misafiri

14.6.2014 21:31:54

0
Wii U zaten 250 dolara konsolun en iyi oyunlarından biriyle paket halinde satılıyor. Konsolun tableti olduğu için bu fiyata satılıyor yoksa daha ucuza satardı Nintendo. Wii 250 dolara piyasaya çıkmıştı PS3 600 dolara(Avrupa'da 600 euro) Nintendo satış rekorları kırınca hem Sony hem Microsoft defalarca fiyat indirimine gitmişlerdi. Şimdi Wii U satışları yükseldikçe 400 ve 450 dolardan satış yapan rakipleri de geleneksel fiyat indirimi etkinliklerine başlayacaklar. Tahminimce sene sonuna doğru Nintendo Wii U'yu 200 dolara satmaya başlar, hep böyle yaptığı için gidişat onu gösteriyor.

thinkwithbrain

14.6.2014 20:54:17

+1
Şuan 400-500 liraya full kutu bide yanında Zelda'yı bundle yapıp satsınlar yarın gider alırım. O kadar net. Ki ben daha elime Nintonde'nun tek bir ürününü dahi almış değilim. Bide manyakları düşünün nasıl kapışır.

Redunay

14.6.2014 19:01:47

-1
Adam lar sanki başka bir gezegende hayal dünyasında yaşıyorlar. wii u nun satması için mario kart 8 e umut bağlamışlar.

BSC Misafiri

14.6.2014 18:29:39

0
Bence Nintendo'nun artık kendini kanıtlaması lazım. Wii U çıkışını yanlış zamanda yaptı. Herkes PS4 ve Xbox One'ı beklerken erkende konsol piyasasına giriştiler. Ve donanım olarakta eksik çıktı böylelikle.

Kurt.

14.6.2014 16:14:46

+1
Konsol 250-300$ arasında satılıyor. Daha ne indirimi olacak 300 liraya mı satılsın Allah aşkına? Distribütör diyorsunuz da distribütör keyfinden çekilmedi, malını almadınız adam battı. Yine TR'ye gelse EURO bölgesinin fiyat standartının üstüne + vergiler eklenerek satılacak hanginiz alırsınız ? Bence Türk oyuncular biraz yüzlü olsun da distrübütörü bahane etmesin. Eğer bi babayiğit çıkar da batma pahasına Nintendo'yu TR'ye getirirse ancak alnından öpülür.

Yusufigit

14.6.2014 15:40:01

-1
kardeşim koskaca Türkiye Cumhuriyetine sen hala ürün getirmiyorsan çıkma karşıma.Ben Gamboy Advanced SP yi Türkiyede sattıklarını hatırlarım (oyun yoktu onu yurtduşından alırdım) Ama konsol vardı Satılıyordu.NES'ide türkiyeden almıştım.Şimdi ne konsol ne oyun var aiş fiyatlar var.Ayıp kardeşim bulun bir tane disbiritör.Burdan salak salak iş yapan firmalara sesleniyor.Aral bilkom hatta daha küçük firmalar.Getirin şu konsolları ülkemize. Son olarak nintendo sende şu wiiu işini bırak.Çıkar güçlü konsol mario kart yine olsun ama yanında battllefield da olsun

umut söyler

13.6.2014 23:12:32

-1
bunlar ea ve activison'ı da geçmeye başladı
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız