Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Orchestra 2'de Yeni Silah ve Araçlar Ücretsiz

Farklı bir FPS oynamak isteyenler Heroes of Stalingrad'ı gözden kaçırmasın

     Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Eylül ayında PC için piyasaya çıkacak. Hardcore FPS severlerin beğeni ile oynadığı oyun raflardaki yerini aldıktan sonra ücretsiz silah, araç ve modlar da yayınlanacak.

     TripWire Interactive'in açıklamasına göre oyunun ilk ücretsiz indirilebilir içeriği yıl sonunda önce yayınlanacak; fakat şu an içeriğin neleri kapsayacağına karar verilmemiş. Geliştiriciler araçlar, silahlar ve haritalar gibi küçük içeriklerin ücretsiz olacağını söylüyor, buna karşın büyük genişleme paketleri ise ücretli olacak.

     Tripwire yetkilileri oyundaki bazı silah ve perk'lerin sadee en iyi oyunculara açılacağını söylüyor. Bazı kişilerin her şeyi açmayı başaramayacaklarının söylenmesi ise oyunun zor olacağı konusunda bizi ikna etmeye yetiyor.

    Ostfront 41-45'in devamı olan Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad türünün diğer oyunlarından farklı bir yapım olacak gibi görünüyor. Özellikle hardcore takım FPS'ler sevenler bu oyunu yakından takip etmeli.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 action shooter pc FPS
ME3'te Silah Özelleştirmesi Oyuncu Seçime Bağlı Nintendo 3DS'e Çıkış Takvimli TV Reklamı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Duror

15.8.2011 18:00:55

0
Day of Defeat Source kadar zevkli mi arkadaşlar ilk oyunu oynayan var mı aranızda?

archVillain

15.8.2011 14:40:33

0
Oyunun betası bu ay içinde başlayacak (zaten gelecek ay çıkıyor) merakla bekliyorum.

Babblebabble

15.8.2011 12:42:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf "Geliştiriciler araçlar, silahlar ve haritalar gibi küçük içeriklerin ücretsiz olacağını söylüyor, buna karşın büyük genişleme paketleri ise ücretsiz olacak." burada bir yanlışlık var gibi. bir de bazı silah ve perk lere sadece en iyi oyuncular açacaksa biz hiç oynamayalım daha iyi. iyiler zaten iyi bir de onlara herşeyi aç da doğmadan ölelim haritalarda. yanılıyorsam söyleyin...
Oyun çok güzel görünüyor ama BF3 ile karşılaştırılabilirmi acaba.En azından 1 sene sıkılmadan oynayabileceğim multiplayer oyun satın almayı düşünüyorum 1-1.5 ay içinde ama kafam karıştı.

Bernhard

15.8.2011 12:40:41

0
Gursoyf Uyarı için teşekkür ederim. Düzeltilmiştir.

gursoyf

15.8.2011 12:17:47

+1
"Geliştiriciler araçlar, silahlar ve haritalar gibi küçük içeriklerin ücretsiz olacağını söylüyor, buna karşın büyük genişleme paketleri ise ücretsiz olacak." burada bir yanlışlık var gibi. bir de bazı silah ve perk lere sadece en iyi oyuncular açacaksa biz hiç oynamayalım daha iyi. iyiler zaten iyi bir de onlara herşeyi aç da doğmadan ölelim haritalarda. yanılıyorsam söyleyin...

HeavyBlitz

15.8.2011 12:10:57

0
Keşke konsollara da gelseydi.Çok iyi olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız