Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Faction TV Filmi Oluyor


 
     THQ ve NBC Universal'e ait Syfy Network arasında anlaşma ile iki firma bir çok konuda ortak projede çalışacak. Bunlardan en çok gözümüze çarpan ise Red Faction serisi olacak gibi görünüyor.

      Firmaların Red Faction'ın 2 saatlik bir TV filmi konusunda anlaştıkları söyleniyor. Bu film için daha önce ortaya çıkan Red Faction: The Alex Mercer Chronicles adının kullanılıp kullanılmayacağı şu an için açıklık kazanmadı, fakat bu filmin serinin dizi haline dönüşmeden önceki pilot bölüm olacağı biliniyor.

     Daha önce De Blob animasyon serisi konusunda anlaşan firmalar bunun yanı sıra Syfy'ın oyun geliştirme işleri konusunda da bir araya gelecekler. Oyun pazarından pay kapmaya çalışan Syfy, bir dahaki Red Faction oyununda THQ ile birlikte çalışacak.
 
     Sanırım buradaki asıl amaç Syfy'ın THQ'nun deneyiminden yararlanması olacak. Film dünyasının tanıdık şirketleri yavaş yavaş oyun dünyasına da el atıyor. Amerika'da 20 milyar dolarlık bir pazara sahip olan oyun sektörüne göz dikmemeleri şaşırtıcı olurdu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak yıkım gerilla tps fizik film Syfy Dizi THQ
Avuçiçi N64'e Ne Dersiniz? Square-Enix, Batı'da Extreme Edges Etiketiyle

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Faction: Guerrilla
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız