Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Faction: Armageddon'dan Yeni Bilgiler


 
     Geçtiğimiz Cumartesi ilk videosu yayınlanan Red Faction: Armageddon'dan yeni bilgiler çok geç olmadan geldi.
 
     Red Faction: Armageddon, serinin bir önceki oyunu Guerilla'da yaşanan olaylardan yıllar sonra, yine Mars'da geçecek. Red Faction: Armageddon'da Guerilla'dan tanıdığımız Alec Mason'un torunu olan Darius Mason'u oynayacağız.
 
     Oyunun hikayesinde Darius Mason, Mars gezegeninde bazı tehlikeleri uyandırmış ve insanlığın başını belaya sokmuştur. İnsanların Mars'daki yaşama umudu tükenmek üzereyken Darius Mason, insanlığın geleceğini tehlikeye atmak uğruna, kolonitleri kurtarmak, bölgeyi geri almaya çalışacaktır.
 
     Hikaye bilgilerinin yanı sıra oyunun içeriğinden de bilgiler yayınlandı. Oyunun online bölümüne, Extermination adında yeni bir mod ekleneceği söylendi. Bu modda, dört oyuncu düşman dalgalarını püskürtmeye çalışacak. Bir benzetme yapmak gerekirse bu modu, Left 4 Dead oyunundaki Survival moduna benzetebiliriz. Ayrıca Red Faction: Armageddon, bir önceki oyunda olduğu gibi yine TPS yani üçüncü kamera açısıyla karşımıza çıkacak.
 
     Red Faction: Armageddon için bir bilgi de oyunun çıkış tarihi ile ilgili geldi. THQ, oyunun 2011 yılının Mart ayında PC, PS3, Xbox için çıkarmayı planladıklarını söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Faction THQ Volition FPS Armageddon
Earthworm Jim HD Bu Çarşamba XBL'da Sonic Adventure Pc , Ps3 ve Xbox 360 Yolunda

gursoyf

7.6.2010 16:11:52

0
o kadar bekledikten sonra guerilla gibi bir oyun çıkacaksa eğer boşa demek olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Faction: Armageddon
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız