Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2'nin Fotoğraf Modundan Yakalanan Görseller

 
Red Dead Redemption 2'nin PC sürümü 5 Kasım tarihi ile oyuncuların erişimine açıldı. Oyunun ilk çıkışında meydana gelen çökme ve oyuna girememe sorunlarını çözmek için güncelleme gelse de bazı oyuncular hala sorun yaşıyor ve hala sinirliler.
 
Oyunun çıkışı ile birlikte fotoğraf modu da kullanılmaya başlandı. Oyunun zaten muhteşem olan görselliği fotoğraf modu ile daha da güzelleşti. Bazı oyuncuların yakaladığı görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizin de yakaladığınız görseller varsa yorum kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 
 
 
 
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Half-Life 2, Portal, Left 4 Dead Yazarı Yeni Bir Co-Op FPS Oyunu Üzerinde Çalışıyor AVICII Invector 10 Aralık'a Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

R-10

8.11.2019 18:04:31

0
Merhaba. Evet dediğiniz gibi sayfa sayfa birbirlerine cevap veriyorlar,kırıyorlar.Her iki bölümde de var ne yazık ki bu tartışmaları ateşleyen,başlatan kişiler.Zamanında oyun pc ye çıkmıyor diye sevinenler ne ise bu 4k 60 fps diyenler de aynı(hepsinden bahsetmiyorum). Yazdığım mesaj da ki amacım tartışma çıkarmak değildi zaten.Büyük harfler ile yazılmış mesaj ve ilgimi çeken bir fark yok demesinden dolayı mesaj attım. Oyun oynayan biri,gamer olan bir insan için platform fark etmez.Oyuncu her yerde oyun oynar.Fanatiklik yapmanın alemi yok bana göre.Adam 5k verip ekran kartı alıyor konsol mu alamayacak.Ya da konsol alan pc mi alamayacak.Gayette alır.Bu forumda gördüm bunları ben.Gerek yok böyle şeylere isteyen istediği yerde oynar :) İyi akşamlar

Cpt. Miller

8.11.2019 14:58:59

0
PC'deki resolution scale ayarı farkı ortaya koyuyor.

BSC Misafiri

8.11.2019 11:37:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: R-10 Konsollarda da güzel iş çıkarmış Rockstar ama arada fark olmadığına emin misiniz
Şöyle bir sorun var. Kesinlikle pc her türlü önde de pro ve onex kıyaslamalar oyunun son sürümünde ise fark daha da açılır. Oyunun 1.0 hali cidden dehşet bir şeydi. 1.5 hafta sonra gelen bi güncelleme ile ayarlar kısılmıştı bunu da düşünmek gerek.

SH0O0GUN

8.11.2019 07:26:35

0
Hem bilgisayar hem bilgisayar oyuncusu olarak teknoloji fiyatları yüzünden Türkiye' de konsol almayı daha mantıklı buluyorum. Ama her durumda hala Sony ayda Windows bölge temsilcisiymiş gibi atışan düşük zekalılardan gına geldi. Parası olan, mouse klavye seven pc de oynasın, size batan ne? Ya da donma olmadan stabil şekide RDR2 yi ve exclusive oyunları oynamak isteyenler PS4 alsın size ne?

sh4dy_081991

8.11.2019 00:06:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: deniz1204 ÜSTTEKİ PCDE OYNADIN MI Kİ DİYORSUN ÇOK GÜZEL İNAN PS4 PRODAN BİR FARKI YOK HATTA ÇOĞU YERDE PRO DAHA İYİ.
Ben PC'de henüz oynamadım oyunu ama görüntülere bakarak konuştum ben oyunu standart PS4'te oynadım. Ona bakarak PC'de daha temiz görüntü mevcut ve yorumlarına baktığım zaman oynayan kişilerin birçoğu konsolda oyunun çıktığı zaman hantal mekaniklerinden yakınıyordu ama PC'de bu düzeltilmiş daha akıcı bir oynanışa sahip olduğundan söz ediliyor. Ben yabancı forumları ve youtube kanallarını takip ediyorum. Türkiyede zaten eknomik sıkıntılar yüzünden insanlarda doğru dürüst donanım bile yokki herkes sorunlardan bahsediyor sadece. Oyunda optimizasyon sorunlu olunca ortalama PC'ye sahip kimse bu oyunu oynayamadı bile Türkiyede şuan. Yabancılarda bu açıdan sıkıntı olmadığından adamlarda iyi PC'ler var zaten donanım vs uygun geliyor adamlara, çoğu fantazi arıyor 4k vs. ama 1080p de gene oynuyor adamlar.

Wayward Son

7.11.2019 23:22:50

0
Oyunun standart foto modu aslında direkt fotoğraf makinesi kullanımı ile sınırlıydı. Bu yeni foto modu bilmiyordum. Muazzam üstü muazzam. Sırf bunun için tekrar oynarım.

BSC Misafiri

7.11.2019 22:45:50

0
Valla benimde PC'ye son yatırımlarım bu önümüzdeki indirim günlerinde olacak, Sonra PS5 çekecem arkama bile bakmayacam...

Metal-Gear

7.11.2019 22:42:11

0
Hocam her zaman olduğu gibi görüntüler daha bulanıktan daha net'e doğru gidiyor. Konsol sürümünden pc sürümüne doğru netlik artıyor, çözünürlük artıyor esasen. Gel gör ki her platformda her efekt aynı, sadece görüntünün netliği farklı. Yan yana karşılaştırmasan onu bile anlayamayacaksın, bu kadar ufak tefek farklılıklar için sayfa sayfa kavga gürültü. Call of Duty Modern Warfare içinde durum aynıydı, her efekt her platformda mevcut, her grafik opsiyonu her platformda açık rtx hariç, sadece birinde az farkla daha net ötekinde az farkla daha bulanık. Bunlar grafik farkı değil, çözünürlük farkı. Grafik farkı şu an sadece RTX ile mümkündür. PC'de kimi oyunlarda RTX açabilirsiniz, işte o grafik farkıdır. Daha gerçeğe yakın yansımalar, daha güzel daha derin gölgeler görürsünüz, oyuna komple derinlik katar bu. Konsolda bu yok mesela, işte bu "grafik" farkıdır. Ama diğerleri sırf çözünürlük farkı ki yan yana koymasan farkına varamazsın bunun. Şu an RDR2'nin tek büyük avantajı yüksek kare oranı olabilirdi ki o da zaten Rockstar sağolsun milletin hevesi kursağında kaldı. Şu oyunu ha Xbox One X'de oynamışız ha PC' de şu an.

MiyopBey

7.11.2019 20:05:35

+1
PC Master Race'ciler kadar toksik başka bir kitle görmedim. 3-5 ay sonra unutulacak grafikler için çıkan yaygaralar inanılmaz.

R-10

7.11.2019 20:04:23

+1
Konsollarda da güzel iş çıkarmış Rockstar ama arada fark olmadığına emin misiniz

Babblebabble

7.11.2019 20:00:17

0
Harbiden artık PC’nin albenisi gözümde azalmaya başladı.20 yıldır PC oyuncusuyum ama PS5 klavye-mouse desteği versin arkama bakmadan koşarak kaçmayı düşünüyorum.Olay sadece Rockstar’la da ilgili değil, çoğu sapıttı artık.Optimizasyon sorunları, hileler, erken erişim saçmalığı, bir sürü saçma sapan launcherlar, sürekli ortalama sistem alabildiğimden şahsen 2 senede bir yenileme ihtiyacı (yoksa çamur gibi oynuyorsun ya da kasarak).

speddy12

7.11.2019 18:50:47

+2
Pc nin 60 fps yi yeter diyecem ama malesef mükemmel optimizasyon sayesinde oynanmıyor:)

deniz1204

7.11.2019 17:32:45

+3
ÜSTTEKİ PCDE OYNADIN MI Kİ DİYORSUN ÇOK GÜZEL İNAN PS4 PRODAN BİR FARKI YOK HATTA ÇOĞU YERDE PRO DAHA İYİ.

sh4dy_081991

7.11.2019 16:27:51

+3
Zaten güzel olan oyun PC ile grafik anlamında coşmuş. Çok temiz görüntüler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız