Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2 DLC'si Geliyor Olabilir

 
Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan Rockstar Games'in yaptığı Red Dead Redemption serisinin ikinci oyunu, Red Dead Redemption 2 için yeni bir DLC geliyor olabilir. İnsanlar Red Dead Redemption 2'nin PC'ye gelmesini beklerken, Rockstar Games "Bonaire" adlı bir şeyin üzerinde çalışıyor. Avustralya Sınıflandırma sitesinde, Rockstar Games'in prodüksiyon ve yayıncı olarak gözüktüğü "Bonaire" isimli bir başlık sınıflandırıldı.
 
Kotaku Australia'nın teorisine göre; Bonaire, Red Dead Redemption 2'nin hem tek, hem de çok oyunculu modları için bir ek paket. Bonaire ise Kayipler'deki bir adanın ismi. İlerleyen günlerde durumu tam olarak anlamayı umut ediyoruz. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
 Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Amerika, 1899. Vahşi batı dönemi artık sona eriyor, son kalan kanunsuz çeteler de kanun adamlarının nefesini enselerinde hissediyor. Teslim olmayan ve boyun eğmeyenler öldürülüyor.
Batıda, Blackwater kasabasındaki soygun girişimlerinde işleri ters giden Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya başlıyor. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının amansız takibi altında çete üyeleri hayatta kalabilmek için soyguna, yağmaya ve dövüşmeye devam ederek Amerikanın kalbindeki çetin toprakları geçmek zorunda. Bu süreçte iç çatışmaları da iyice derinleşen çete artık dağılmanın eşiğine gelirken Artur da zor bir seçimle karşı karşıya: onu yetiştiren çeteye sadık mı kalacak yoksa kendi ideallerinin peşinden mi gidecek?
Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption'ın yaratıcılarının elinden çıkma Red Dead Redemption 2'de modern çağın şafağındaki Amerika'dan destansı bir hayat hikayesi anlatılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Cyberpunk 2077 Gamescom 2019 Ekran Görüntüleri ASUS Republic of Gamers “Intelligent Evolution” Etkinliğinde En Yeni Oyuncu Ürünlerini Tanıttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

21.8.2019 18:44:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri RDR2 nin hikaye kısmı kötü habire tekrar, Oyunu çıktığı gibi aldım ana bir yerden sonra hikaye görevlerini yapmak istemiyordum. Zorla bitirdim. Grafik olsun detay olsun lafım yok ama hikaye çok kolpa. Online kısmını 2 saat oynayıp bir daha açmamak üzere kapadım oyunu.
Fazla boş yapma smite,warframe,pubg mobile falan oynamaya devam sen.

BSC Misafiri

21.8.2019 14:11:26

0
RDR2 nin hikaye kısmı kötü habire tekrar, Oyunu çıktığı gibi aldım ana bir yerden sonra hikaye görevlerini yapmak istemiyordum. Zorla bitirdim. Grafik olsun detay olsun lafım yok ama hikaye çok kolpa. Online kısmını 2 saat oynayıp bir daha açmamak üzere kapadım oyunu.

BSC Misafiri

21.8.2019 06:54:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: yas197
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: yas197 yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.</blockquote> korsan indireceğim demiyor da lol pc versiyonu çıkarsa aynı gta v gibi hileciler ile dolu olacak rockstar banlamaktan o kadar bıktı ki artık uğraşmıyor bile pc versiyonu leş gibi oyunun, bu yüzden RDR 2 pc'ye çıksa bile en iyi konsol da oynanacak.
neyse ya tartışmicam , normal bir şekilde sohbet edecek oyunsever kalmadı sanırsam.
Kaldı kaldı da hocam oyunsever deyip 30fps ye sallaman gerçek oyunsever için komik bir durum olduğundan (yıllar önce ps1 de 2 de pc de 15-25fps aktığından) boş yaptığını düşünüp böyle cevap veriyor :) Bide bu açıdan düşün :D Korsan yorumunu yapan ben değilim bu arada..

pislik77

20.8.2019 22:20:16

0
az sabredin ps5te oynarsınız 60 fpsde hemide 4kda :D pc ile konsol bir değil çünkü çalışma şekiller baya baya farklı pcde 20 gb ram isterken konsol 8 gb ram ile işi götürüyordu şimdi yeni nesilde 2/4 katı daha güçlü konsol geleceği için imkansız değildir 1080pde 120 fps bazı oyunlarda mümkün olacaktır ssd ile çalışma hızı kat kat arttığı için ah ne güzel dimi ama 2021deki TLnin doların karşısındaki hali göz önüne alınca cehennem gibi hayat bizleri bekliyor !

Babblebabble

20.8.2019 21:09:56

+1
Şaka bir yana tabii ki oynanır, GoW'u da bitirdim ben PS4'de keyif aldım.Ama PC'de herhangi bir oyunu aşırı yüksek çözünürlük olmasa da en azından 60 FPS'de bir kez oynayınca ya da ezelden beri buna alışık olunca insanın aklı ister istemez oraya akıyor.GoW'dan keyif aldım ama mesela PC'ye alışkın gözlerle değerlendirirsem grafik ve performans açısından "kaliteli" demeye de dilim pek varmıyor açıkçası.Koskocaman 42inç LG TV'de oynadım, dandik de değildi görüntüleme aracı.Şimdi doğruya doğru, eğriye eğri: PC'de GoW daha yüksek çözünürlüklü kaplamalar ve genel olarak tabii ki daha kaliteli bir şekilde oynanabiliyor olunsaydı kesinlikle PC tercih edilecekti. Multi-Platform çıkan Crysis 2'nin satışları, sadece PC'de oynanan Crysis 1'den daha düşüktür örneğin.Neden bu örnek? Konsollar malesef bu kadar kaliteli bir grafik motoruna sahip oyunun bile genel kalitesine ket vurmuştur, yoksa oyunun kendisinin çok kötü olduğundan değil.Bu oyunda özellikle PC satışlarının patlayacağını düşündüler büyük ihtimalle ama PC'de yapılacak ayar bile bırakmamışlar ki Yapım sürecinin çoğu %99 oyunu konsollarda oynanabilir hale getirmekle geçmiştir.Bunu her oyun yapımcısı itiraf etmese de edenler de var (geçenlerde medan korku oyununun haberine yorum olarak yazmıştım, yapımcı kendisi konsollar yüzünden zorlandığını kendi ağzıyla söylüyor). Herkes süper 4K, 6K bilmemneK oyunlar istiyor ama konsollar yüzünden bu kalitelere standart donanımlarımızla, kaliteli ve akıcı bir şekilde ulaşamayacağımız kesin.Ama arz/talep meselesi olduğundan yapacak bir şey yok.

RaiTrQ

20.8.2019 20:53:11

0
Tek platforma çıkmasıyla ne alakası var xboycuklar ağlıyor gene ama gow her türlü rdr den daha iyi bir oyundu. Rdr de mükemmel bir oyun ama gow onun 2 tık üstüydü kullanıcılarda bunu görmüş

İdrak İstimlak

20.8.2019 20:39:35

0
Oyuncular hangi oyunun daha iyi olduğuna karar vermiş, boş yapmayın...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Guest-AEF248198

20.8.2019 20:21:57

+2
Hakikaten ha bu ödülün böyle detaylı bir oyun yerine Gow gibi sadece tek platforma çıkan oyuna verilmesi kadsr saçma sapan bir durum yok. Gow'un almasının hakettiğini söylemiştim ama bu fikrim ciddrn depişti bu oyunun grafikleri bile Gow'a baya fark atar hikaye kısmına girmiyorum bile.

BSC Misafiri

20.8.2019 19:22:35

0
Pc iyi guzelde arkadasinda dedigi gibi pc deki hileciler yuzunden rekabetci oyunlari pc de oynamak iskenceye donuyor eglenceden cok. Ah rdr2 zaten senaryo oyunu oldugu icin o yuzden pc de tabikide mis gibi grafikler ve akicilikla oynamasi daha iyi olur.

Rachsuchtig

20.8.2019 18:03:15

0
Ya amma yaptınız nolur 30 FPS oynasaniz. 2 dk sonra gözleriniz alışır. Hasar masar da olmaz

yas197

20.8.2019 17:51:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: yas197 yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.</blockquote> korsan indireceğim demiyor da lol pc versiyonu çıkarsa aynı gta v gibi hileciler ile dolu olacak rockstar banlamaktan o kadar bıktı ki artık uğraşmıyor bile pc versiyonu leş gibi oyunun, bu yüzden RDR 2 pc'ye çıksa bile en iyi konsol da oynanacak.
neyse ya tartışmicam , normal bir şekilde sohbet edecek oyunsever kalmadı sanırsam.

BSC Misafiri

20.8.2019 17:41:24

+2
Bu yılın değil son 10 yılın en iyi oyunu büyük ihtimal rockstar yeni bi oyun yapana kadarda öyle kalacak. Heyecanla bekliyorum dlcyi umarım dlcde yine Arthur Morganla oynariz

BSC Misafiri

20.8.2019 17:00:09

+3
quote:

Orjinalden alıntı: yas197 yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.
korsan indireceğim demiyor da lol pc versiyonu çıkarsa aynı gta v gibi hileciler ile dolu olacak rockstar banlamaktan o kadar bıktı ki artık uğraşmıyor bile pc versiyonu leş gibi oyunun, bu yüzden RDR 2 pc'ye çıksa bile en iyi konsol da oynanacak.

yas197

20.8.2019 15:35:17

0
bu arada eğer yeni bir ekran aldıysanız , g sync etkinleştirmenizi şiddetle öneririm artık oyunlardaki vsync ihtiyacınız olmayacaktır, 2 aydır deneyimliyorum eğer oyunlarda 45-50 fps üzerinde alıyorsanız gerçekten oyunlalarda takılma kasma hissi inanılmaz derecede gidiyor, fps sabitleme derdim sonunda bitti.

yas197

20.8.2019 15:30:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: yas197 yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.</blockquote> PS4 Pro'yu niye aldın o zaman? Hangi başyapıtı konsolda 60fps oynuyon?
abimin konsol istediğim zaman alabiliyorum, şahsen ps4 e özel oyunlar hoşuma gidiyor onları oynamaya çalışıyorum, ama rdr2 olayı ayrı çünkü ortada bir söylenti var ve rockstardan bahsediyoruzyani çıkarabilirde çıkarmayabilirde kesin bir şey söylemelerini bekliyorum. Bu arada 30 fps de gerçekten çok kötü ne yalan söyliyim gözlerim ağrıyor bir süre sonra benim, oyunlar en az 50 60 fps üstünde oynanmalı gerçekten ayrı bir zevk oluyor , bunu 144 hz g sync ekranda deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum, bir şeyin fanboyluğunuda yapanlardan değilim yanlış anlaşılmasın, oyunları hoş vakit geçirmek için oynarım ben..

BSC Misafiri

20.8.2019 15:24:09

0
Abbbooouuuv! Special edişına dahilmi açep :D:D:D

BSC Misafiri

20.8.2019 15:24:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: sakalak ayı olarak olsun kuş olarak olsun oynamak çok zevkli
O ney lo nasıl oluyor o iş?

BSC Misafiri

20.8.2019 15:23:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: yas197 yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.
PS4 Pro'yu niye aldın o zaman? Hangi başyapıtı konsolda 60fps oynuyon?

yas197

20.8.2019 15:21:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Frantic22 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: yas197 yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.</blockquote> daha çok beklersin dostum.(bkz:rdr 1) her bu oyunu oynamayıp geçirdiğin gün senin zararına. başyapıt.
dostum kesin bir şey demelerini bekliyorum , çıkarmayacaklarsa alacam zaten ama, çıkacaksada akıcı bir şekilde oynamak istiyorum , oyun süper duruyor zaten, zevki kaçmasın diye videolarını bile seyretmiyorum. Kesin bir şey söyleselerde bizde ona göre davransak.

Babblebabble

20.8.2019 15:16:00

+1
2010'dan beri 60 FPS altı oyun oynamıyorum.Exclusive olan oyunları oynamak istiyorum ama vallahi 30 FPS ile gözüm kanayacağından para vermeye bile kıyamıyorum.RDR şu an itibariyle en iyi Xbox One X'de oynanabilir o da yine 1080p/30 FPS ya da 4K/30 FPS.Ne yaparsan yap oyun yine de 30 FPS PC'ye gelirse ne güzel 60 FPS olur hem de gelsin modlar gitsin modlar.Oyun ömrü emin ol konsoldan daha uzun olur.Bak farkettiysen PS3 demedim bile 480p 30 FPS, gözlerimizde kalıcı hasar yaşanabilir

cdk3y

20.8.2019 15:09:51

0
Guarma'nın bir manası olmalıydı zaten o da DLC sanırım

Frantic22

20.8.2019 15:07:43

+2
quote:

Orjinalden alıntı: yas197 yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.
daha çok beklersin dostum.(bkz:rdr 1) her bu oyunu oynamayıp geçirdiğin gün senin zararına. başyapıt.

sakalak

20.8.2019 14:49:01

0
ayı olarak olsun kuş olarak olsun oynamak çok zevkli

yas197

20.8.2019 14:30:17

+5
yav şunu pc ye çıkarın artık, ps4 pro var bilerek almıyorum cidden, 30fps haketmiyor bu oyun , bıktım beklemekten.

atsuma

20.8.2019 14:25:46

0
Oynamaya değer başka bir oyun yok. Single bitince online a geçicem. DLC ilaç niyetime olur.

Frantic22

20.8.2019 14:21:33

+3
gelsin gelsin. god of war'ın yılın oyunu olmasıyla hakkı gasp edilen rdr 2, bu dlc ile yine kendi döneminin en az 10 sene ilerisinde bir hikaye anlatıp bizi etkilemeyi başaracaktır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız