Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Online'a ‘Gun Rush’ Modu Eklendi

 
Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin online multiplayer modu Red Dead Online'ın betası için yeni bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme ile birlikte betaya ‘Gun Rush’ adlı battle royale modu eklendi.
 
Hayatta kalma içgüdülerinizi test edecek Gun Rush modunda oyun alanı 32 oyuncuya kadar küçülüyor ve oyuncular silahlar ve mühimmatlar toplayarak ayakta kalan son kişi olmaya çalışıyor. Gun Rush modu herkesin tek olduğu Free-for-all ve takım seçenekleriyle şu anda oynanabilir durumda.
 
Rockstar Games ileride yayınlanacak yeni güncellemeler ile birçok içeriğin oyuna ekleneceğini de duyurdu. Bu içerikler genel olarak yeni hikaye görevleri, yeni yarışlar ve müsabakalar gibi rekabetçi görevler, yeni silahlar ve kıyafetler, dinamik etkinlikler, günlük meydan okumalar. Ayrıca oyuncu geri bildirimlerini temel alan bazı iyileştirmeler ve geliştirmeler de yapılacak. Daha fazla detaya Rockstar Games'in resmi websitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

Red Dead Online beta PlayStation 4 ve Xbox One'daki tüm Red Dead Redemption 2 oyuncuları için ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Rockstar Games Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
THQ Nordic Outcast IP'sini Satın Aldı Catherine: Full Body Batıda PS Vita için Çıkmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JEWJEWPIE

19.1.2019 17:55:06

0
Story modundan sonra hiç oynama isteği kalmadı bende acaba beklentileri çok yukarı taşıdıkda oyun fos mu kaldı gözümüzde, neden böyle oldu anlamadım valla.

Guest-0CCF51958

11.1.2019 13:54:05

0
Arkadaşlar GTA Online ilk çıktığında boştu. Zamanla güncellemelerle adam ettiler. Bunda da aynısı olacaktır.

BSC Misafiri

11.1.2019 11:49:42

0
Kesinlikle bendede ilk oyundaki hissiyat bi türlü olmadı...Herhalde artık gözümüz doyduğu için çok etkilemedi...Çünkü ilk oyun görsel yöndende çok başarılıydı, Mesela herkes RDR 2'den görsel olarak çok etkilenirken manzaralara doyamazken bana çok normal geliyor görsellik ve manzaralar..Açık dünya aktiviteleride öylee..Çünkü ilki zaten başarmıştı yanii...Bu oyunda sadece daha detaylısı var herşeyin.. Birde oyunun atmosferini çok yeşil buldum, Hiç vahşi batı havası alamadım..Açık dünyada dolaşırken çalan arka fon müziklerinide havaya sokacak kadar etkileyici bulmadım.. Ama görevlerin ki güzel..

BSC Misafiri

11.1.2019 10:35:47

0
Nedense ilk oyundaki etkiyi yaratamadi bende. Bitirdikten sonra tekrar oynayasim gelmedi bir daha. Oysa ilk oyununu rahat 3, 4 defa bitirmisimdir yillar icinde. Demekki cok buyuk ve detayli oyun yapmakta iyi degil. Rockstar dan hala bully 2 bekliyorum.

speddy12

11.1.2019 09:59:24

0
Multi şu anda gta online ın yanından geçemez.o yüzden betadan çıkmasını bekliyorum.beta diyince ben sadece online alt yapıdaki sorunlardan dolayı böyle dediler sandım ama bomboş malesef multi

BSC Misafiri

11.1.2019 09:50:22

0
Bende multisini ve story sını beğenmedim

veterangamer

11.1.2019 00:42:36

0
2 saat mi senin oyun kolay kolay bitmez

Watton1

10.1.2019 22:28:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Oyunu bırakalı 1 ay oldu. Hikaye bitince bitti benim için oyun. istek yok içimde multiplayer a devam etmek için.
Millete ne zaman var be ben 2 saat oynayabiliyorsam büyük şans %30'ına geldim gelebildim anca zaten kocaman oyun bitmiyor istesende

Persona_Non_Grata

10.1.2019 20:43:54

0
Oyunu bırakalı 1 ay oldu. Hikaye bitince bitti benim için oyun. istek yok içimde multiplayer a devam etmek için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız