Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Online'a Fear of The Dark Modu ve 7. Haftalık Ödül Görevleri Eklendi

 
Red Dead Online'ın her hafta eklenen yeni görevleri oyuna eklendi şu anda 7. haftadayız ve 7 hafta daha devam edecek. Ayrıca Cadılar Bayramı için sınırlı süre aktif olacak olan Fear of the Dark modu da eklendi.
 
Bu haftaki Legendary Bounty görevinde hedefiniz hırsızlık ve yolsuzluk aranan Tobin Winfield adında bir politikacı. En son Thieves’s Landing’de görülmüş. 4 Kasım'a kadar göreve ulaşabilirsiniz.
 
Collector rolünde oynayanlar ise bu hafta Veteran’s Collection'ı bulmaya çalışacak. Madam Nazar ile iletişime geçebilirsiniz. 4 Kasım'a kadar göreve ulaşabilirsiniz.
 
Bu hafta oyuna eklenen bir diğer yenilik ise Fear of The Dark modu. Showdown modunda ulaşabileceğiniz Fear of The Dark'ta iki rol bulunacak. Night Stalker'lar ve Avcılar. Avcıların kazanabilmesi için tüm Stalker'ları öldürmesi gerek. Stalker'ların kazanabilmesi için ya tüm avcıları öldürecekler ya da süre sonuna kadar hayatta kalmaları lazım.
 
Fear of The Dark bugünden itibaren 12 Kasım'a kadar erişilebilir olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Battlefield V Pasifik Savaşı Oynanış Videosu Vampyr; Switch İçin Yayınlandı, Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız