Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Solo Q’da Playoff’un İlk Oyuncuları Belli Oldu!

 
 
      Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2021 yılının en iyi oyuncusunu bulmak ve oyunun dengesini değiştiren anın heyecanını yaşatmak için geri döndü. Oyuncuların vazgeçemediği League Of Legends’da üst koridorun en iyisini belirleyecek olan Red Bull Solo Q turnuvasında 23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen ilk elemelerin sonucunda Rhynados35, MrKazanova, Aelisia ve Zacherrin Play-Off turuna ismini yazdırmayı başardı. 7 Kasım’a kadar sürecek 5 çevrim içi elemede ve 6 Kasım’da İstanbul ile Ankara olmak üzere 2 de çevrim dışı şehir elemesinde rakiplerini alt eden 16 oyuncu, Play-Off turuna katılma hakkı kazanacak. Play-Off turunda da başarılı olan 8 düellocu, 12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek dev Türkiye Finali’nde 2021 yılının Türkiye şampiyonu olmak için mücadele verecek.
 
      Red Bull Solo Q Dünya Finali ise 2-4 Aralık tarihleri arasında Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenecek. En iyi Solo Q oyuncusunun belirleneceği finallere Türkiye şampiyonu direkt olarak katılacak. ‘1v1’ League Of Legends efsanesi olmak isteyen oyuncular, Yapı Kredi Play, TurkNet, Fanatik ve AGON by AOC partnerliğinde gerçekleştirilen Red Bull Solo Q’ya katılmak için http://redbull.com/soloq adresinden başvuru yapabilir.
 
     Türkiye’nin en iyi ‘1v1’ League Of Legends düellocusunun belirleneceği Red Bull Solo Q heyecanının yanı sıra usta oyuncular da şampiyon olmak için mücadele verecek. League of Legends arenasında Türkiye’nin en ünlü isimleri, üç gün boyunca lig formatında karşı karşıya gelecek. İlk dört sırayı alan usta oyuncular Red Bull Solo Q Türkiye Finali'nde şampiyonluk mücadelesi verecek. Red Bull Solo Q-Vadi'nin Ustaları turnuvasının tüm maçları Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
New World 1.0.4 Güncelleme Detayları Açıklandı Açık Dünya RPG Oyunu Honor of Kings: World Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız