Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Solo Q’da 2021’in En İyisi Belli Oldu

 
     Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q büyük finali nefesleri kesti. 2021 yılının en iyisini bulmak için geri dönen Red Bull Solo Q’da keyifli ve çekişmeli mücadelelerin sonunda Ahmet “Hulksmash” Cumhur kupaya uzandı.

     Oyuncuların vazgeçemediği League Of Legends’da teke tekte en iyinin belirlendiği Red Bull Solo Q turnuvasında finale giden yol çevrim içi ve çevrim dışı elemelerden geçti. 7 çevrim içi, İstanbul ve Ankara olmak üzere 2 çevrim dışı elemede rakibini alt eden 16 oyuncu, play-off turuna adını yazdırdı. 8 Kasım’da gerçekleştirilen son virajda ise Türkiye Finali’ne katılacak 8 amatör oyuncu belli oldu.

      Yapı Kredi Play, TurkNet, Fanatik ve AGON by AOC partnerliğinde gerçekleştirilen ve büyük bir çekişmenin yaşandığı Türkiye Finali’nde Ahmet “Hulksmash” Cumhur, rakiplerine şans tanımadı ve 2021 yılının en iyisi olarak Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. Ahmet Cumhur, böylece 2-4 Aralık tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek Red Bull Solo Q Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkını da elde etti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Gran Turismo 7 için Tracks Adlı Geliştirici Günlüğü Yayınlandı FC Barcelona, Espor Arenasına League of Legends ile Giriş Yapıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız