Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Player One Finallerine Katılacak Oyuncular Belirlendi!

 
     Red Bull'un geçtiğimiz aylarda düzenlemiş olduğu ‘Teke Tek’ League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019'da finale katılacak olan oyuncular belirlendi. Gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda 16 oyuncu finallere yükseldi.
 
     Red Bull Player One 2019 League of Legends turnuvası 24-25 Ağustos’ta gerçekleştirilen çevrimiçi elemelerle başladı. 4096 kişinin katıldığı iki çevrimiçi eleme sonrasında finale kalan son 16 oyuncu belli oldu. Turnuvanın büyük finali 22 Eylül’de Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. Turnuvanın Türkiye ayağında şampiyon olan oyuncu, ülkemizi temsil etmek için Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde Kasım ayında düzenlenecek olan finalde temsil etme hakkı elde edecek. 
 
     Büyük finalde Berke ‘Thaldrin’ Demirci, Furkan ‘Immortoru’ Tekeş, Aziz ‘Zedxsmurf’ Bozkurt ve Arda ‘LinusTheAfro’ Barış gibi isimler gösteri maçları yapmasının yanı sıra, finale bilet alan izleyicilerle sahnede maçlar gerçekleştirerek takipçilerle buluşacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Team Liquid, Dota 2 Takımıyla Yollarını Ayırdı Endless Space Collection Humble Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız