Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull M.E.O.’da Şampiyon Blaze Esports Oldu

 
     Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun 3. sezonunda, PUBG MOBILE Türkiye şampiyonu belli oldu. 4 çevrim içi ve İstanbul Boğazı’nın ortasında bir feribotta gerçekleştirilen eleme sonunda rakiplerini geçen 15 takım, ülkemizi Red Bull M.E.O. Dünya Finali’nde temsil etmek için nefes kesen bir mücadele gerçekleştirdi. 5 Temmuz günü çevrim içi olarak gerçekleştirilen Red Bull M.E.O. Türkiye Finali’ni kazanan takım ise Blaze Esports oldu.
 
     Borusan Otomotiv/BMW ve HyperX’in destekleriyle gerçekleştirilen Red Bull M.E.O.’nun 3. sezon Türkiye elemelerinde bir ilke de imza atıldı. Türkiye’nin ilk sosyal mesafe kurallarına uygun espor etkinliğinin gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da 64 kişi kendi arabaları ile İstanbul Boğazı’nda, finale yükselecek son 3 takımı ve en iyi yakayı belirlemek için toplandı. Son elemenin gerçekleştirildiği feribot, Anadolu yakası takımını Harem İskelesi’nden, Avrupa yakası takımını ise Sirkeci İskelesi’nden aldı ve İstanbul Boğazı’nda 2 saatlik yolculuğa çıkardı. Yolculuk sırasında 3 harita üzerinden elemelerin gerçekleştirildiği etkinlikte Avrupa yakası, Anadolu yakasına üstünlük sağladı ve İstanbul’un en iyi yakası unvanını kazandı. Avrupa yakasını zafer taşıyan takım ise Futbolist oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hardspace: Shipbreaker'ın Bir Sonraki Güncellemesi Süre Sınırı Olmayan Open Shift Modunu Ekleyecek Zula Kadınlar Ligi'nde 4. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız