Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull M.E.O.’da Dünya Finali Zamanı

 
     Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nde 30 farklı ülkeden mobil espor oyuncuları Clash Royale, Brawl Stars ve Hearthstone’da şampiyon olmak için ekranların başına geçecek. Türkiye şampiyonu Tunahan ‘Usta’ Türkoğlu’nun da mücadele edeceği Clash Royale ve Brawl Stars finali 10 Mayıs’ta, Heartstone finali ise 11 Mayıs’ta çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Büyük mücadeleye sahne olacak turnuva Twitch.tv/RedBullTR adresinden canlı yayınlanacak.
 
 
 
     Geçtiğimiz senenin Red Bull M.E.O Clash Royale Dünya şampiyonu Liam ‘ThunderStruck’ McCarron’ın da içinde bulunduğu 30 farklı ülkeden mobil espor oyuncusu Clash Royale, Brawl Stars ve Hearthstone’da şampiyonluk için ekranların başına geçecek. Son 2 sezonun Türkiye şampiyonu Tunahan ‘Usta’ Türkoğlu’nun da mücadele edeceği Clash Royale ve Brawl Stars finali 10 Mayıs’ta, Heartstone finali ise 11 Mayıs’ta çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Karşılaşmalar RedBull Twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Store'da Assassin's Creed Serisi İndirimde Riot Games & Nimo TV Yayın Ortaklığını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız