Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Home Ground Şampiyonu Fnatic Oldu!

 
     Red Bull tarafından dördüncüsü düzenlenen Red Bull Home Ground VALORANT turnuvası tamamlandı. Tokyo'da gerçekleşen finalin şampiyonu Fnatic oldu! Fnatic rakibi  Cloud9'ı 3-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Temsilcimiz FUT Esports, turnuvayı 3. sırada tamamladı.
 
     Playoff aşamasında temsilcimiz FUT Esports ile karşı karşıya gelen Cloud9, 2-1 galip gelerek adını finale yazdırdı. Fnatic ise DRX takımı karşısında zorlanmadan 2-0 galibiyet elde etti ve büyük finalde Cloud9 ile karşı karşıya geldiler. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen, yakın bir karşılaşma sonucunda 3-2 galip gelen taraf Fnatic olmayı başardı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Nvidia GeForce Now Hizmetine Kasım Ayında 50'den Fazla Oyun Geliyor League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final Heyecanı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız