Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Home Ground EMEA Elemeleri İstanbul'da Başlıyor!

 
     Dünyanın en iyi VALORANT takımlarını karşı karşıya getiren Red Bull Home Ground dördüncü kez düzenleniyor. 3 - 5 Kasım'da Japonya'nın başkenti Tokyo’nun ev sahipliği yapacağı etkinlikte sekiz takım mücadele edecek. Bu takımlardan yedisi belli, son takım ise İstanbul’daki Red Bull Home Ground EMEA Elemeleri’nde belirlenecek.
 
     EMEA Elemeleri, 14 - 15 Ekim’de İstanbul’un tarihi dokusu ile buluşacak. Avrupa’nın en iyi takımlarından dördü İstanbul’daki Grand Pera’da kozlarını paylaşacak ve iki gün sürecek etkinlik sonunda bir takım Tokyo biletinin sahibi olacak. Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak etkinlik yerinde de takip edilebilecek. 
 
     Red Bull Home Ground’da yerini ayırtan takımlar ABD'den son Red Bull Home Ground şampiyonu 100 Thieves ile final maçında mağlup olan Cloud9, Büyük Britanya'dan Fnatic, Güney Kore'den DRX, Japonya'dan SCARZ, ZETA DIVISION ve Japonya Elemeleri’nden gelen FENNEL. Şimdi geriye EMEA Elemeleri ile son takımın belirlenmesi kaldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Amazon Prime Gaming Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 1.250 TL Değerinde Bethesda Sürpriz Bir Şekilde The Elder Scrolls: Castles'ı Piyasaya Sürdü!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız