Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Flick’te Final Zamanı

 
     Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick, ikinci şampiyonunu arıyor. Oyunseverler, yıllara meydan okuyan oyun Counter Strike’ta 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etmeye devam ediyor. Elemeler sonrası play-off turuna kalan 64 takımın mücadelesi nefesleri kesti. Bu turu geçmeyi başaran 8 takım, 27 Aralık’ta çevrim içi gerçekleştirilecek büyük finalde mücadele etme hakkı kazandı. Red Bull Flick Türkiye Finali Cantuğ ‘’Unlost’’ Özsoy ve Berk ‘’Rip’’ Tepe’nin sunumlarıyla Twitch.tv/redbulltr adresinden canlı yayınlanacak.
 
Playoff etabını başarıyla tamamlayan takımlar; Unluck0, THORAJ, REALENAYI2, Snake's Son, Finger Tappers, Nosferatu, 2Nuub, Istanbul WildCats oldu.
 
     Red Bull Flick; CS:GO’da takım arkadaşıyla beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesi şubat ayında Gaming İstanbul Oyun Fuarı’nda (GİST) başlamıştı. GİST ve sonrasında gerçekleştirilen çevrim içi elemelerde toplam 2012 takım mücadele etti. Elemelerde başarılı olan 64 takım ise play-off turuna yükseldi. Çevrim içi gerçekleştirilen play off turunda takım oyunu ve tecrübesiyle fark yaratan 8 takım 27 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek büyük finalde mücadele edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Silent Hill'in Yaratıcısı Yeni Bir Korku Aksiyon Macera Oyunu Üzerinde Çalışıyor Age of Water PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız